Kiaulienos kotletų su švelniu įdaru receptas. Taip paprasta pagaminti

Kiaulienos kotletai yra populiarus ir skanus patiekalas, kurį galima paruošti įvairiais būdais. Juos galima kepti keptuvėje, orkaitėje arba ant grotelių. Kiaulienos kotletai yra baltymų, vitaminų ir mineralinių medžiagų šaltinis, todėl jie yra maistingas pasirinkimas bet kokiam patiekalui

.Kiaulienos kotletų receptų yra daugybė

.

Priklausomai nuo recepto, jie gali būti paprasti ir greitai paruošiami arba sudėtingesni ir gurmaniški. Kotletus galima patiekti su įvairiais garnyrais, pavyzdžiui, bulvėmis, daržovėmis ar ryžiais.

Juos taip pat galima papildyti padažais, pavyzdžiui, grybų, pomidorų ar grietinėlės padažais.

Sudedamosios dalys:

  • Sudėtis: kiauliena – 1 kg;
  • kiaušiniai – 8 vnt;
  • svogūnas – 1 vnt;
  • grietinėlės sūris – 150 g;
  • česnako – 2 skiltelės;
  • miltai – 3 šaukštai;
  • džiūvėsėlių – 200 g;
  • ciberžolė – 1 šaukštelis;
  • druskos – šaukštelis.
Siūlome paragauti:  Kepenų kotletai su neįprastais priedais

Kiaulienos kotletų paruošimas:

Supjaustykite kiaulieną mažais maždaug 1 cm storio griežinėliais. Kiekvieną griežinėlį išmuškite, tada pasūdykite ir papipirinkite. Sudėkite kotletus vieną ant kito į indą

. Kol ruošite įdarą, mėsa marinuosis. Išvirkite 3 kiaušinius, smulkiai supjaustykite svogūnus

. Keptuvėje augaliniame aliejuje apkepkite svogūnus, kol taps auksinės spalvos. Į svogūnus įtrinkite virtus kiaušinius, sudėkite sūrį, per presą įspauskite česnako skilteles, išmaišykite.

Įdarą dėkite ant vienos kiekvieno kotleto pusės, susukite į ritinėlį

.

Рецепт свиных отбивных с нежной начинкой. Так легко приготовить

Likusius kiaušinius išplakite į atskirą dubenėlį, suplakite ir

suktinukus apvoliokite iš pradžių miltuose, paskui kiaušinyje. Į džiūvėsėlius įberkite ciberžolės ir druskos, išmaišykite ir apvoliokite juose kiaušinių suktinukus.

Į keptuvę įpilkite tiek augalinio aliejaus, kad iki pusės apsemtų suktinukus

.

Kepkite suktinukus aliejuje po porą minučių iš abiejų pusių, kol taps auksinės spalvos.

Siūlome paragauti:  Kaip mėsą paversti gurmanišku patiekalu. Sudedu bandelę iš dviejų rūšių mėsos, apie dešras nebegalvoju.

Рецепт свиных отбивных с нежной начинкой. Так легко приготовить

Rezultatas – skanūs kotletai su faršu ir traškia plutele.

Рецепт свиных отбивных с нежной начинкой. Так легко приготовить

Tai puikus patiekalas šventiniam stalui.

220

Ar šis receptas Jums patiko?

Spustelėkite žvaigždutę, kad įvertintumėte!

Vidutinis įvertinimas 0 / 5. Balsų skaičius: 0

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Sveiki, aš esu Laura Kazlauskaitė. Mėgstu kurti receptus, kurie ne tik gardūs, bet ir įkvepiantys išbandyti naujus skonius bei patiekalų derinius. Virtuvė man yra kūrybos vieta, kurioje galiu sujungti tradicijas su naujais atradimais. Savo receptus dalinuosi tinklalapyje Receptunamai.lt, siekdama, kad jie būtų aiškūs, praktiški ir padėtų kiekvienam atrasti džiaugsmą gaminant namuose.

Pasidalink receptu su draugais!

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *