Kodėl burokėliai visada skanūs mano salotose! Net iš nesaldžių ir neskanių burokėlių gaunami skanūs burokėliai

Burokėliai gali sugesti dėl blogo oro, drėgmės trūkumo ar nederlingos dirvos. Tačiau taip gali nutikti ir dėl to, kad tiesiog netinkamai juos paruošėte.

Kad burokėliai išliktų sultingi ir saldūs, juos dedu į jau verdantį ir nesūrų vandenį.

Почему в моих салатах свекла всегда вкусная! Даже из несладкой и невкусной свеклы делаю вкусную

Kai burokėliai verda apie 40 minučių, išimkite juos iš viryklės ir 15 minučių palaikykite po šaltu vandeniu. Užpilkite vandeniu ir, kai jis bus karštas, nusausinkite, užpilkite nauju, šaltu vandeniu. Tai vienas iš senųjų būdų – taip burokėliai “pasiekia” nuo temperatūrų skirtumo ir išlaiko sultingumą bei saldumą.

Jei matote, kad burokėliai šviesūs, todėl nebus saldūs, įberkite šiek tiek cukraus ir virkite daržovę saldžiame vandenyje.

Siūlome paragauti:  Soda padės. Sultingi vištienos skrandžiai padaže: paprastas ir skanus receptas

Labai skanūs ir naudingi burokėliai, jei jie iškepti orkaitėje

.

Daržovę nuplaukite, nuvalykite drėgmės perteklių ir suvyniokite į foliją.

Почему в моих салатах свекла всегда вкусная! Даже из несладкой и невкусной свеклы делаю вкусную

Kepkite 180 laipsnių temperatūroje apie 1 valandą, o jei turite jauną ir mažą burokėlį, užteks 30-40 minučių.

Daugelis žmonių kepa mikrobangų krosnelėje, tačiau manau, kad tai kenkia produktų kokybei ir naudingumui.

207

Ar šis receptas Jums patiko?

Spustelėkite žvaigždutę, kad įvertintumėte!

Vidutinis įvertinimas 0 / 5. Balsų skaičius: 0

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Sveiki, aš esu Laura Kazlauskaitė. Mėgstu kurti receptus, kurie ne tik gardūs, bet ir įkvepiantys išbandyti naujus skonius bei patiekalų derinius. Virtuvė man yra kūrybos vieta, kurioje galiu sujungti tradicijas su naujais atradimais. Savo receptus dalinuosi tinklalapyje Receptunamai.lt, siekdama, kad jie būtų aiškūs, praktiški ir padėtų kiekvienam atrasti džiaugsmą gaminant namuose.

Siūlome paragauti:  Aromatingi ir minkšti pyragėliai: lengva paruošti. Išlieka minkšti net po 10 dienų
Pasidalink receptu su draugais!

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *