Sužavi kiekvieną, kuris jo paragauja. Salotos “Moters paslaptis”

Salotos “Moters paslaptis” su sūriu ir raudonąja žuvimi yra išskirtiniai ir skanūs patiekalai, kurie gali tapti ir šventinio stalo puošmena, ir maistingu kasdienės mitybos papildymu

. Raudonoji žuvis, pavyzdžiui, lašiša ar upėtakis, pasižymi ne tik subtiliu skoniu, bet ir daugybe naudingų savybių. Žuvies ir sūrio derinys suteikia salotoms kreminę tekstūrą ir sodrų skonį, be to, jos tampa sotesnės ir maistingesnės.

Vienas iš svarbiausių šių salotų aspektų yra jų universalumas

.

Atsižvelgdami į asmeninius pageidavimus ir turimus ingredientus, galite eksperimentuoti su skirtingais sūriais. Tai leidžia sukurti unikalius skonio derinius ir patenkinti įvairius gastronominius pageidavimus.

Sudedamosios dalys: sūris, sūris, sūris, sūris, sūris, sūris, sūris, sūris, sūris, sūris, sūris:

  • Sūris: lydytas sūris – 3 vnt;
  • kiaušinis – 3 vnt;
  • agurkai – 3 vnt;
  • raudona žuvis – 300 g;
  • avokadas – 1 vnt;
  • majonezas;
  • druskos – žiupsnelis.
Siūlome paragauti:  Naminis Medovik. Receptas, kurio nekeičiau daugiau kaip 30 metų

Salotų paruošimas:

Sūrį sutarkuokite stambia tarka, agurkus supjaustykite plonais šiaudeliais. Taip pat smulkiai supjaustykite avokadą, nedideliais gabalėliais supjaustykite žuvį, stambia tarka sutarkuokite virtus kiaušinius

. Kulinariniame žiede pirmiausia išdėliokite sūrį, aptepkite jį majonezu

.

Sūrio sluoksnį uždengiame agurkais, taip pat aptepame majonezu

. Ant agurkų sluoksnio dedame kiaušinius, uždengiame majonezo tinkleliu. Ant kiaušinių sluoksnio dedame dalį raudonos žuvies, ant žuvies dedame avokadą

. Avokadų sluoksnį aptepame majonezo tinkleliu, ant jo dedame likusį sūrį. Sūrio sluoksnį patepkite majonezu, sudėkite likusią žuvį ir avokadą, uždenkite nedideliu kiekiu majonezo.

Влюбляет в себя всех, кто пробует. Салат “Женский секрет”

Palikite salotas šaldytuve 2-3 valandoms, tada nuimkite virimo žiedą. Gausite gardžias neįprastas salotas, kurios tinka bet kokiai šventei.

183
Siūlome paragauti:  Patrauklus kotletų analogas: vasaros pasirinkimas

Ar šis receptas Jums patiko?

Spustelėkite žvaigždutę, kad įvertintumėte!

Vidutinis įvertinimas 0 / 5. Balsų skaičius: 0

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Sveiki, aš esu Laura Kazlauskaitė. Mėgstu kurti receptus, kurie ne tik gardūs, bet ir įkvepiantys išbandyti naujus skonius bei patiekalų derinius. Virtuvė man yra kūrybos vieta, kurioje galiu sujungti tradicijas su naujais atradimais. Savo receptus dalinuosi tinklalapyje Receptunamai.lt, siekdama, kad jie būtų aiškūs, praktiški ir padėtų kiekvienam atrasti džiaugsmą gaminant namuose.

Pasidalink receptu su draugais!

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *