Labai noriu, kad tai išbandytumėte. Jau daugelį metų taip uždarinėju pomidorus

Pomidorai su svogūnais – tai vienas paprasčiausių konservavimo receptų, kuris būna labai skanus ir visada sėkmingas.

Ruošiant reikės šių ingredientų:

pomidorų, 3 kg;

– svogūnų;

– augalinio aliejaus, 1 valgomasis šaukštas 1 litro stiklainiui

; – pipirų žirnelių.

Marinatui paruošti reikės:

druskos, 50 g;

– cukraus, 200 g;

– vandens, 2 l;

– 9 % acto, 80 ml.

Paruošimo procesas

Pomidorus galima palikti sveikus, jei turite mažų, didelius supjaustykite į 2-4 dalis, pašalinkite kotelius.

Svogūnus berkite pagal savo skonį ir supjaustykite pusžiedžiais

.

Į švarius sterilizuotus stiklainius ant dugno sudėkite pusžiedžiais supjaustytus svogūnus, raudonėlius pipirus, augalinį aliejų ir išdėliokite į viršų perpjautus pomidorų griežinėlius

.

Marinatui sumaišykite visus ingredientus, užvirinkite, supilkite actą, pavirkite 1 minutę ir supilkite į stiklainius. Uždenkite

Siūlome paragauti:  Rauginti kopūstai pagal SSRS valstybinį standartą. Kryzhalki - rauginti kopūstai, skirti įdarytiems kopūstams

dangteliais, padėkite ant rankšluosčio į puodą

.

Užpilkite šiltu vandeniu iki stiklainių kaklelio ir užvirę sterilizuokite 15 minučių.

Užsukite dangtelius, apverskite ir užsukite, kol visiškai atvės.

Очень хочу, чтобы вы это попробовали. Закрываю так помидоры уже много лет

38

Ar šis receptas Jums patiko?

Spustelėkite žvaigždutę, kad įvertintumėte!

Vidutinis įvertinimas 0 / 5. Balsų skaičius: 0

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Sveiki, aš esu Laura Kazlauskaitė. Mėgstu kurti receptus, kurie ne tik gardūs, bet ir įkvepiantys išbandyti naujus skonius bei patiekalų derinius. Virtuvė man yra kūrybos vieta, kurioje galiu sujungti tradicijas su naujais atradimais. Savo receptus dalinuosi tinklalapyje Receptunamai.lt, siekdama, kad jie būtų aiškūs, praktiški ir padėtų kiekvienam atrasti džiaugsmą gaminant namuose.

Siūlome paragauti:  Skaniau nei belyashi ir chebureks. Penkių minučių pyragai - kepkite, kol verda virdulys
Pasidalink receptu su draugais!

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *