Kodėl į barščius reikėtų dėti keptos grietinės: įdomi pažengusio virėjo idėja

Visos šeimininkės puikiai žino, kad ypatingą skonį barščiams suteikia keptuvėje nerafinuotame augaliniame aliejuje troškintos daržovės. Be to, šis būdas sutrumpina sriubos troškinimo ant viryklės laiką, kuris būtinas, kad atsivertų ir susimaišytų visų patiekalo sudedamųjų dalių skoniai.

Kokia idėja?

Neseniai kilo įdomi mintis: pakepinti grietinę ir įpilti jos į sriubą

.

Iš esmės nieko naujo, daugelis šeimininkių jau daugelį metų į barščius deda ne tik pomidorų pastos, bet ir grietinės. Taip skonis gaunasi švelnus, pašalinamas padažo ar šviežių pomidorų rūgštumas.

Kaip kepti?

Tiesiog supilkite į keptuvę riebios grietinės ar naminės grietinėlės ir kelias minutes kaitinkite, supilkite į barščius

.

Tai padarykite likus maždaug 10 minučių iki virimo pabaigos, prieš įdėdami žolelių ir česnakų.

Siūlome paragauti:  Trys pomidorai, kurių sėklas būtinai įsigysiu auginti šį sezoną

Почему нужно класть в борщ жареную сметану: интересная идея продвинутого повара

361

Ar šis receptas Jums patiko?

Spustelėkite žvaigždutę, kad įvertintumėte!

Vidutinis įvertinimas 0 / 5. Balsų skaičius: 0

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Sveiki, aš esu Laura Kazlauskaitė. Mėgstu kurti receptus, kurie ne tik gardūs, bet ir įkvepiantys išbandyti naujus skonius bei patiekalų derinius. Virtuvė man yra kūrybos vieta, kurioje galiu sujungti tradicijas su naujais atradimais. Savo receptus dalinuosi tinklalapyje Receptunamai.lt, siekdama, kad jie būtų aiškūs, praktiški ir padėtų kiekvienam atrasti džiaugsmą gaminant namuose.

Pasidalink receptu su draugais!

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *