Skanus užkandis, kurio sudėtyje yra tik 1 burokėlis. Aš jį gaminu pusryčiams vietoj įprastų sumuštinių

Per šventes virėjai visada galvoja, kaip nustebinti svečius. Vieni renkasi išbandytus ir patikrintus receptus, kiti mėgsta eksperimentuoti. Tačiau ne visada eksperimentai gali baigtis gerai. Ypač apmaudu, kai eksperimentui teko išleisti daug pinigų ir pastangų gaminant maistą

. Todėl verta eksperimentuoti su biudžetiniais produktais. Pavyzdžiui, su burokėliais. Užkandžių ir salotų su šia daržove skonį sunku sugadinti. Kartu gaunami ne tik skanūs, bet ir naudingi patiekalai

. Sukurkime burokėlių užkandį savo virtuvėje.

Burokėlių užkandžių ingredientai:

  • Burokėlis – 1 vnt;
  • Svogūnas – 2 vnt;
  • Pomidorų pasta – 1 valgomasis šaukštas;
  • česnako – 2 skiltelės;
  • Augalinis aliejus – 3 valg;
  • Druska – ½ šaukštelio.

Burokėlių užkandžio paruošimas:

Burokėlius išvirkite, kol bus paruošti, tada nulupkite žievelę. Burokėlius sutarkuokite smulkia tarka

Siūlome paragauti:  Bandelės su "Lakomka" įdaru. Tešla kaip pūkas

, svogūną smulkiai supjaustykite, keptuvėje augaliniame aliejuje apkepkite, kol suminkštės.

Pabarstykite svogūną juodaisiais pipirais, įpilkite pomidorų pastos, taip pat ten pat pertrinkite per spaudyklę česnako skilteles

.

Вкусная закуска всего из 1 свеклы. Готовлю на завтрак вместо привычных бутербродов

Sudedamąsias dalis sumaišykite, į burokėlius sudėkite svogūnus.

Вкусная закуска всего из 1 свеклы. Готовлю на завтрак вместо привычных бутербродов

Pasūdykite užkandį, išmaišykite.

Вкусная закуска всего из 1 свеклы. Готовлю на завтрак вместо привычных бутербродов

Mišinį užtepkite ant džiovintos duonos.

Вкусная закуска всего из 1 свеклы. Готовлю на завтрак вместо привычных бутербродов

Gaunasi labai skanus užkandis iš burokėlių. Tai puikus biudžetinis užkandis net ir šventiniam stalui.

1 394

Sveiki, aš esu Laura Kazlauskaitė. Mėgstu kurti receptus, kurie ne tik gardūs, bet ir įkvepiantys išbandyti naujus skonius bei patiekalų derinius. Virtuvė man yra kūrybos vieta, kurioje galiu sujungti tradicijas su naujais atradimais. Savo receptus dalinuosi tinklalapyje Receptunamai.lt, siekdama, kad jie būtų aiškūs, praktiški ir padėtų kiekvienam atrasti džiaugsmą gaminant namuose.

Siūlome paragauti:  Pakeičia Shubą ir Olivier. Klasikinės grafų salotos: šventinio stalo puošmena
Pasidalink receptu su draugais!

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *