Ingredientai:
burokėliai – 500 gr
rūkytos skumbrės – 2 filė
kiaušiniai – 4 vnt
morkos – 200 gr
bulvės – 400 gr
majonezas – 150 gr
Paruošimas:
Bulves su lupenomis išvirkite pasūdytame vandenyje, nulupkite ir sutarkuokite ant stambios trintuvės. Pagardinkite majonezu, išmaišykite ir dėkite ant indo kaip pirmąjį sluoksnį.
Tada vieną skumbrės filė supjaustykite mažais kubeliais ir išdėliokite antruoju sluoksniu.
Ant viršaus uždėkite smulkiai supjaustytą raudonąjį svogūną ir uždenkite plonu majonezo sluoksniu.
Kitas sluoksnis yra virtos morkos, sutarkuotos stambia tarka, sluoksnis majonezo.
Uždenkite sluoksniu tarkuotų virtų burokėlių ir tarkuotų kiaušinių. Į centrą įdėkite antrąją skumbrės filė, supjaustytą gabalėliais.
Gero apetito!