Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Apkepkite žuvį ir troškinkite padaže. Receptą pamatėme viename Turkijos viešbutyje, kur prie patiekalo buvo eilė

Tai firminis Turkijos viešbučių šefų patiekalas, prie kurio visada nusidriekia ilgos eilės, o namuose jį pakartoti iš tikrųjų nesunku.

Lašiša subtiliame kreminiame padaže keptuvėje puikiai tiks ir kasdienei vakarienei, ir šventinei šventei. Beveik niekas čia anksčiau nėra ruošęs žuvies pagal šį receptą. Tai firminis Turkijos viešbučių virėjų patiekalas, prie kurio visada nusidriekia ilgos eilės, o namuose jį atkartoti iš tikrųjų nesunku.

Ingredientai: 4 lašišos kepsneliai, druska, pipirai, čili, 4 skiltelės česnako, po pusę raudonosios paprikos ir geltonosios paprikos, brokoliai, grietinėlė, miltai.

Keptuvėje įkaitinkite aliejų ir pirmiausia pakepinkite smulkiai supjaustytą česnaką. Po minutės sudėkite žuvį į keptuvę ir kepkite iš abiejų pusių iki auksinės rudos spalvos. Po to kol kas nuimkite jį į šoną.

Siūlome paragauti:  Sūdykite raudoną žuvį, kaip tai daro profesionalai

Vėl susmulkinkite česnaką į keptuvę ir pakepinkite kubeliais pjaustytą pipirą česnakiniame aliejuje. Po minutės į pipirus įberkite 1,5 šaukšto miltų.

Ar šis receptas Jums patiko?

Spustelėkite žvaigždutę, kad įvertintumėte!

Vidutinis įvertinimas 5 / 5. Balsų skaičius: 1

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Pasidalink receptu su draugais!
Parašykite komentarą!