Aš tiesiog užpilu rūgštynes ​​įprastu šaltu vandeniu ir taip laikau visą žiemą

Su rūgštyne į stiklainį galite įdėti krapų, žalių svogūnų, šiek tiek dilgėlių ar špinatų.

Svarbu! Dilgėlių ar špinatų turi būti ne daugiau kaip 10%, antraip ilgai neišliks!

Paruošimas:

Žalumynus gerai nuplaunu ir išdžiovinu.

Supjaustau kaip įprasta.

Stiklainius būtinai sterilizuosiu!

Stiklainius pripildau kapotų žolelių. Stipriai paspaudžiu, kad daugiau tilptų.

Dabar aš tiesiog užpildau jį vandeniu! Įprastas šaltas vanduo! Žinoma, vanduo turi būti švarus!

Bet jei abejojate vandens kokybe, geriau jį užvirinti ir atvėsinti.

Stiklainius uždarau dangteliais. Tai viskas! Aš laikau šaldytuve.

Šaltoje vietoje šis preparatas puikiai laikomas visą žiemą!

Laikui bėgant, rūgštynės pakeis spalvą. Bet visi vitaminai liks indelyje! Taip, toks preparatas turi ir minusą – jį reikia laikyti tik šaltai. Bet rūgštynės tokios šviežios!

Siūlome paragauti:  Minkštų kulipkų paslaptys. Minkštų, saldžių ir drėgnų kuličų gamyba Velykoms: neįtikėtinai aromatingi ir labai skanūs.
36

Ar šis receptas Jums patiko?

Spustelėkite žvaigždutę, kad įvertintumėte!

Vidutinis įvertinimas 0 / 5. Balsų skaičius: 0

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Sveiki, aš esu Laura Kazlauskaitė. Mėgstu kurti receptus, kurie ne tik gardūs, bet ir įkvepiantys išbandyti naujus skonius bei patiekalų derinius. Virtuvė man yra kūrybos vieta, kurioje galiu sujungti tradicijas su naujais atradimais. Savo receptus dalinuosi tinklalapyje Receptunamai.lt, siekdama, kad jie būtų aiškūs, praktiški ir padėtų kiekvienam atrasti džiaugsmą gaminant namuose.

Pasidalink receptu su draugais!

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *