Greiti korėjietiški pomidorai: receptas per 5 minutes. Skaniausias dačos užkandis

Korėjietiški pomidorai – tai spalvingas ir sodrus patiekalas, kuriame sultingi pomidorai įgauna visiškai naują skambesį dėl marinato iš česnakų, acto, pipirų ir žolelių.

Skirtingai nei klasikinėse salotose, šie pomidorai yra trumpai marinuojami, todėl išlieka švieži, bet įgauna aštrų skonį.

Recepto pagrindą sudaro prinokę, bet tankios konsistencijos pomidorai, kurie supjaustomi dideliais griežinėliais ir užpilami sodriu marinatu su sojų padažu, kalendra, cukrumi ir augaliniu aliejumi.

Papasakosime, kaip paruošti korėjietiškus pomidorus per 5 min.

Ingredientai: pomidorai, kurių sudėtyje esantys pomidorai yra, yra labai skanūs, o jų skonis – labai geras:

  • Pomidorai – 1 kg;
  • Saldžioji paprika – 1 vnt;
  • aštrioji paprika: 1 vnt;
  • krapai – ryšulėlis;
  • petražolės – ryšulėlis;
  • česnakas – 10 skiltelių;
  • 9 % actas – 70 ml;
  • Augalinis aliejus – 70 ml;
  • Sojų padažas – 70 ml;
  • Cukrus – 60 g;
  • Druska – 20 g.
Siūlome paragauti:  Avižinių dribsnių pyragas. Kai trokštate saldumynų, bet negalite jų valgyti

Korėjietiškų pomidorų paruošimas:

Pomidorus supjaustykite nedideliais griežinėliais. Paprikas supjaustykite nedideliais gabalėliais, panašiai supjaustykite ir aštriąsias

paprikas. Iš aštriųjų paprikų pašalinkite sėklas ir kartu su paprikomis sudėkite į trintuvą. Į tą pačią supilkite susmulkintas petražoles ir krapus, česnako skilteles, susmulkinkite

. Į daržovių masę supilkite actą, sojų padažą, augalinį aliejų, suberkite cukrų ir druską, išmaišykite. Šiuo marinatu užpilkite pomidorus ir palikite juos uždengtus porai valandų.

Быстрые помидоры по-корейски: рецепт за 5 минут. Самая вкусная дачная закуска
www.youtube.com

Gausite skanius ir paprastus marinuotus pomidorus korėjiečių kalba. Juos galima patiekti su mėsa, tai geras užkandis prie kebabų.

247

Ar šis receptas Jums patiko?

Spustelėkite žvaigždutę, kad įvertintumėte!

Siūlome paragauti:  Kopūstų netroškinu ir nekepu: juos tingiai verdu maišelyje ir gaunu skanų ir neriebų patiekalą (tokį pat sotų kaip su mėsa).

Vidutinis įvertinimas 4.5 / 5. Balsų skaičius: 4

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Sveiki, aš esu Laura Kazlauskaitė. Mėgstu kurti receptus, kurie ne tik gardūs, bet ir įkvepiantys išbandyti naujus skonius bei patiekalų derinius. Virtuvė man yra kūrybos vieta, kurioje galiu sujungti tradicijas su naujais atradimais. Savo receptus dalinuosi tinklalapyje Receptunamai.lt, siekdama, kad jie būtų aiškūs, praktiški ir padėtų kiekvienam atrasti džiaugsmą gaminant namuose.

Pasidalink receptu su draugais!

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *