Grybai yra klasikinis užkandis, bet… kitas receptas!

Visi mėgsta grybus, jie ypač populiarūs kaip priedas prie gėrimų prie šventinio stalo, žinoma, prie gėrimų, kurių alkoholio kiekis visai ne nulinis….

Siūlome jums dar vieną grybų gaminimo receptą, kad tik pagerintumėte į šauktinių stiklines supilto turinio suvokimą.

Nuplaukite kilogramą grybų, didelius supjaustykite į tris ar keturis gabalėlius, maži bus naudojami tokie, kokie yra.

Į įkaitintą alyvuogių aliejų įberkite druskos, česnako ir mėgstamų prieskonių, tada sumaišykite šį aromatingą grožį su grybais. Marinavimo procesas neužtruks ilgai, vos pusvalandį.

Marinate mirkyti grybai dvidešimt minučių kepami orkaitėje, periodiškai pamaišant ant skardos.

Taip gausite nepakartojamą patiekalą, kurį galima patiekti kaip atskirą patiekalą arba kartu su garnyru.

Siūlome paragauti:  Sumaišykite parduotuvėje nupirktą pieną ir sviestą: sunkioji naminė grietinėlė paruošiama per 10 minučių.

Gero apetito!

117

Sveiki, aš esu Laura Kazlauskaitė. Mėgstu kurti receptus, kurie ne tik gardūs, bet ir įkvepiantys išbandyti naujus skonius bei patiekalų derinius. Virtuvė man yra kūrybos vieta, kurioje galiu sujungti tradicijas su naujais atradimais. Savo receptus dalinuosi tinklalapyje Receptunamai.lt, siekdama, kad jie būtų aiškūs, praktiški ir padėtų kiekvienam atrasti džiaugsmą gaminant namuose.

Pasidalink receptu su draugais!

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *