Konservuoti traškūs agurkai žiemai! Paprastas labai skanių konservuotų agurkų receptas

Konservavimo receptas yra vienas iš paprasčiausių, tačiau agurkai būna skanūs, kokie statinės.

Ruošiant reikės tokių ingredientų:

agurkų;

– druskos, 1 valgomasis šaukštas

; – cukraus, 4 valgomieji šaukštai; –

krapų skėčių, serbentų lapų, žirnelių ir raudonėlio pipirų;

– acto 70% 1 valgomasis šaukštas 3 litrams, 1 dl 2 litrams, 1 šaukštelis 1 litriniam stiklainiui.

Paruošimo procesas

Nuplaukite agurkus ir žalumynus, nupjaukite agurkų uodegėles

. Į stiklainius paskleiskite krapų šakeles, serbentų lapus, kvapiuosius pipirus ir žirnelius.

Agurkus

išdėliokite

taip, kaip jums patinka.

Užpilkite stiklainius verdančiu vandeniu, uždenkite dangteliais ir palikite, kol visiškai atvės – 2-3 valandas.

Консервированные хрустящие огурцы на зиму! Простой рецепт очень вкусных консервированных огурцов

Nusunkite vandenį į puodą ir sumaišykite su druska bei cukrumi.

Recepte nurodytas ingredientų kiekis 1 litrui, todėl teisingai apskaičiuokite produktų kiekį.

Консервированные хрустящие огурцы на зиму! Простой рецепт очень вкусных консервированных огурцов

Užvirinkite, virkite, kol druska ir cukrus ištirps, supilkite actą ir pavirkite pusę minutės.

Siūlome paragauti:  Parduotuvėje jų tikrai nenusipirksite. Saldumynais įdaryti sausainiai: receptas per kelias minutes

Supilkite marinatą į stiklainius

. Užsukite dangtelius, apverskite stiklainius aukštyn kojomis, užsukite, kol visiškai atvės.

Konservus laikykite rūsyje arba sandėliuke kambario temperatūroje

.

Консервированные хрустящие огурцы на зиму! Простой рецепт очень вкусных консервированных огурцов

34

Ar šis receptas Jums patiko?

Spustelėkite žvaigždutę, kad įvertintumėte!

Vidutinis įvertinimas 0 / 5. Balsų skaičius: 0

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Sveiki, aš esu Laura Kazlauskaitė. Mėgstu kurti receptus, kurie ne tik gardūs, bet ir įkvepiantys išbandyti naujus skonius bei patiekalų derinius. Virtuvė man yra kūrybos vieta, kurioje galiu sujungti tradicijas su naujais atradimais. Savo receptus dalinuosi tinklalapyje Receptunamai.lt, siekdama, kad jie būtų aiškūs, praktiški ir padėtų kiekvienam atrasti džiaugsmą gaminant namuose.

Siūlome paragauti:  Žaliųjų svogūnų paruošimas nedžiovinant ir neužšaldant: užpilkite ant jų druskos
Pasidalink receptu su draugais!

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *