Mėsą išpilstau į stiklainius ir turiu labai skanų užkandį bet kokiam stalui.

Geras, kokybiškas ir visiškai natūralus troškinys yra puikus užkandis, puikus priedas prie bet kokių garnyrų, daržovių, sriubų ir troškinių. Jis ilgai išsilaiko, todėl galite iš anksto pasigaminti nemažai jo.

2 stiklainiams po 500 g paruošti reikės šių ingredientų:

  • 1 kg kiaulienos krūtinėlės;
  • lauro lapų, 2 vnt;
  • česnako, 2 skiltelės vienam stiklainiui;
  • po 2 puodelius pipirų kiekviename stiklainyje;
  • druskos, 120 g;
  • 1 litras vandens.

Virimo procesas

Kiaulieną nuplauname ir supjaustome porcijomis.

Mėsą sandariai paskirstome į stiklainius – prieš tai juos nuplauname ir nuvalome.

Į kiekvieną stiklainį sudedame pipirus ir česnaką, lauro lapą.

Užviriname vandenį ir ištirpiname druską, minutę paviriname ir verdantį vandenį supilame į stiklainius.

Uždengiame stiklainius dangteliais ir siunčiame į puodą. Ant puodo dugno uždedame rankšluostį. Užpilame šiltu vandeniu iki kaklelio ir sterilizuojame nuo užvirimo momento 2 valandas.

Siūlome paragauti:  Karališkas patiekalas visai šeimai. Senelis iš Armėnijos pasidalijo gardžiu receptu: Aš taip gaminu ištisus metus.

Užsukame dangtelius, apverčiame stiklainius ir paliekame atvėsti.

Раскладываю по банкам мясо и получаю очень вкусную закуску к любому столу

Laikykite vėsioje vietoje – šaldytuve arba rūsyje

. Į troškinį pagal skonį galite įdėti mėgstamų prieskonių.

Раскладываю по банкам мясо и получаю очень вкусную закуску к любому столу

110

Ar šis receptas Jums patiko?

Spustelėkite žvaigždutę, kad įvertintumėte!

Vidutinis įvertinimas 4 / 5. Balsų skaičius: 8

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Sveiki, aš esu Laura Kazlauskaitė. Mėgstu kurti receptus, kurie ne tik gardūs, bet ir įkvepiantys išbandyti naujus skonius bei patiekalų derinius. Virtuvė man yra kūrybos vieta, kurioje galiu sujungti tradicijas su naujais atradimais. Savo receptus dalinuosi tinklalapyje Receptunamai.lt, siekdama, kad jie būtų aiškūs, praktiški ir padėtų kiekvienam atrasti džiaugsmą gaminant namuose.

Siūlome paragauti:  Papuoškite bet kokią šventę. "Šventinio" užkandžio su silke receptas
Pasidalink receptu su draugais!

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *