Pyragas gaunasi labai minkštas, drėgnas, skanus ir aromatingas. Jis paruošiamas labai paprastai ir greitai.
Ruošiant reikės šių ingredientų:
–
grietinėlės, 250 ml;
– cukraus pudros, 3 šaukštai;
– sausainių. 150 g;
– pieno, 100 ml;
– kakavos, 40 g; –
vidutinio riebumo grietinėlės, 150 ml.
Gaminimo procesas
Formą išklokite maistine plėvele,
sausainius pamerkite į pieną ir sudėkite juos į formą 3 sluoksniais.
Prieš plakant grietinėlę reikia atšaldyti šaldytuve
. Grietinėlę išplakite, o kai masė pradės didėti, supilkite miltelius ir išplakite iki vientisos ir tirštos masės.
Kremu aptepkite sausainius
.
Kai kremas atvės, užtepkite jį ant torto ir įdėkite atgal į
šaldytuvą
2 valandoms, kad kremas sustingtų, o sausainiai taptų dar minkštesni.
Ant viršaus galite užpilti ištirpinto šokolado arba padaryti šokoladinį glajų
.
Puikiai tinka ir šokolado pasta.

Sveiki, aš esu Laura Kazlauskaitė. Mėgstu kurti receptus, kurie ne tik gardūs, bet ir įkvepiantys išbandyti naujus skonius bei patiekalų derinius. Virtuvė man yra kūrybos vieta, kurioje galiu sujungti tradicijas su naujais atradimais. Savo receptus dalinuosi tinklalapyje Receptunamai.lt, siekdama, kad jie būtų aiškūs, praktiški ir padėtų kiekvienam atrasti džiaugsmą gaminant namuose.