Skanūs kalmarai skirtingose ​​tešlose – skanus užkandis, kuris išskris akimirksniu!

Mano vyras visada kviečia savo draugus šio užkandžio!

Jums reikės:

Kalmaras (600)
Malti juodieji pipirai (pagal skonį)
Stalo druska (pagal skonį)
Vištienos kiaušinis (2 vnt. )
karvės pienas (1 puodelis)
kvietiniai miltai (200 g)

Kaip virti:

1. Pirmiausia reikia apdoroti kalmarus . Pašalinkite odą, horą ir visus vidų. Išvalius kalmarus, juos reikia mesti į verdantį ir pasūdytą vandenį. Reikia palaikyti vandenyje apie 1 minutę. Po to kalmarus reikia išimti ir nusausinti kiaurasamtyje. Laukiame, kol nutekės vanduo.

2. Toliau reikia supjaustyti kalmarus, kur įmanoma, ten supjaustyti žiedais, o kur ne, juostelėmis . Žiedo ar juostelės plotis turi būti maždaug 1 cm.

3. Reikia paruošti tešlą. Norėdami tai padaryti, turite paimti didelį, gilų dubenį. Į jį supilkite miltus, miltų centre padarykite nedidelę duobutę. Supilkite į jį pieną. Viską labai gerai išmaišyti. Į gautas putas reikia įmaišyti kiaušinių baltymus. Dar kartą visa tai gerai išmaišykite. Tada įberkite druskos ir pipirų.

Siūlome paragauti:  Fitneso blynai: be miltų, be cukraus, be avižinių dribsnių! Valgykite juos kasdien

4. Pasirinkite keptuvę storu dugnu. Į dugną supilkite aliejų ir įkaitinkite iki vidutinės temperatūros. Kiekvieną kalmarų gabalėlį reikia pamerkti į tešlą ir įdėti į keptuvę. Reikia kepti iki auksinės rudos spalvos.

5. Kol kalmarai kepa, reikia paruošti patiekalą ir uždengti popieriniais rankšluosčiais. Išimkite visus kalmarus ir sudėkite į lėkštę. Aliejui nusausinus, reikia nuimti servetėles ir kalmarus perkelti į kitą indą. Štai viskas, patiekalas paruoštas patiekti!

82

Ar šis receptas Jums patiko?

Spustelėkite žvaigždutę, kad įvertintumėte!

Vidutinis įvertinimas 0 / 5. Balsų skaičius: 0

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Sveiki, aš esu Laura Kazlauskaitė. Mėgstu kurti receptus, kurie ne tik gardūs, bet ir įkvepiantys išbandyti naujus skonius bei patiekalų derinius. Virtuvė man yra kūrybos vieta, kurioje galiu sujungti tradicijas su naujais atradimais. Savo receptus dalinuosi tinklalapyje Receptunamai.lt, siekdama, kad jie būtų aiškūs, praktiški ir padėtų kiekvienam atrasti džiaugsmą gaminant namuose.

Siūlome paragauti:  Nuostabios tartaletės su sūriu ir grybais šventei
Pasidalink receptu su draugais!