Taip juos gamindavo mano mama. Nepaprastai aromatingi pyragai: skanus įdaras

Bulvių pyragai – tradicinis rusų virtuvės patiekalas, populiarus daugelyje šeimų. Jie gali būti ruošiami su įvairiais įdarais, tačiau labiausiai paplitęs variantas yra bulvių įdaras.

Paprastai į bulvių įdarą dedama svogūnų. Tačiau įdarą galima padaryti maistingesnį naudojant lašinius. Jis suteikia puikų aromatą ir skonį pyragų bulvių košei.

Kepiniai su bulvėmis būna sotūs, skanūs ir kvapnūs. Pyragai gali būti patiekiami kaip atskiras patiekalas arba kaip priedas prie kitų patiekalų.

Sudedamosios dalys: 1:

  • Sudedamosios dalys: pienas – 250 ml;
  • cukraus – 2 šaukšteliai;
  • žalios mielės – 20 g;
  • grietinė – 100 g;
  • augalinis aliejus – 50 ml;
  • kiaušinis – 1 vnt;
  • druskos – ½ šaukštelio;
  • miltai – 550 g.

Bulvių įdaro ingredientai:

  • bulvės – 800 g;
  • druskos – 1,5 šaukštelio;
  • sūdyti lašiniai – 100 g;
  • sviesto – 30 g.
Siūlome paragauti:  Naujametinis šedevras iš paprastų produktų. Naujas šventinis receptas

Bulvių pyragų paruošimas:

Į 50 ml šilto pieno įpilti šaukštelį cukraus, įberti mielių, išmaišyti ir palikti, kol susidarys opara. Tuo metu grietinę sumaišykite su likusiu pienu, kiaušiniu ir augaliniu aliejumi.

Sumaišykite ingredientus,

supilkite

cukrų ir druską, dar kartą išmaišykite ir suberkite miltus. Užminkykite minkštą ir lipnią tešlą, palikite ją šiltai 1 val.

Tuo metu paruoškite įdarą: išvirkite nuluptas bulves, kol bus paruoštos. Lašinius supjaustykite plonais mažais strypeliais ir apkepkite keptuvėje iki auksinės spalvos.

Bulves pasūdykite ir sutrinkite, sudėkite apkeptus lašinius su riebalais ir sviestą, išmaišykite.

Išminkykite tešlą, padalykite

ją į

16 vienodų dalių, suformuokite

ritinėlius. Iš ritinėlių iškočiokite nedidelius plokščius pyragėlius, sudėkite į juos įdarą ir užkimškite vidų. Kepkite paplotėlius keptuvėje su dideliu kiekiu augalinio aliejaus, kol paruduos iš abiejų pusių.

Siūlome paragauti:  Kaip mėsą paversti gurmanišku patiekalu. Sudedu bandelę iš dviejų rūšių mėsos, apie dešras nebegalvoju.

Так готовила моя мама. Пирожки из необыкновенно вкусного теста: вкусная начинка

Iškepusius pyragėlius galite iš karto patiekti į stalą. Karšti jie būna minkšti ir traškūs.

89

Ar šis receptas Jums patiko?

Spustelėkite žvaigždutę, kad įvertintumėte!

Vidutinis įvertinimas 0 / 5. Balsų skaičius: 0

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Sveiki, aš esu Laura Kazlauskaitė. Mėgstu kurti receptus, kurie ne tik gardūs, bet ir įkvepiantys išbandyti naujus skonius bei patiekalų derinius. Virtuvė man yra kūrybos vieta, kurioje galiu sujungti tradicijas su naujais atradimais. Savo receptus dalinuosi tinklalapyje Receptunamai.lt, siekdama, kad jie būtų aiškūs, praktiški ir padėtų kiekvienam atrasti džiaugsmą gaminant namuose.

Pasidalink receptu su draugais!

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *