Užtenka 100 gramų ryžių. Bulvių pyragų nebegaminu, yra paprastesnis ir skanesnis receptas.

Maitinančius ir gardžius pyragus su ryžiais ir malta mėsa šiandien ruošia nedaugelis žmonių, ir visai už dyką. Jie būna labai purūs, minkšti, o įdaras toks skanus, kad nuo pyragų neįmanoma atsiplėšti.

Ruošiant reikės šių ingredientų:

  • pieno ir vandens šilto po 150 ml;
  • cukraus, 1 šaukštelis;
  • mielių, 20 g;
  • augalinio aliejaus, 20 ml
  • miltai, apie 550 g.

Įdarui paruošti reikia:

  • maltos mėsos, 350 g;
  • virtų ryžių, 80 g;
  • svogūno, 1 vnt;
  • druska, pipirai, prieskoniai, žolelės.

Gaminimo procesas

Virtus ryžius sumaišykite su malta mėsa, pakepintais svogūnais, žolelėmis, druska ir prieskoniais pagal skonį.

Достаточно 100 грамм риса. Пирожки с картошкой больше не делаю, есть рецепт проще и вкуснее

Tešlai sumaišykite šiltą pieną su šiltu vandeniu. Supilkite cukrų ir mieles, išmaišykite ir palikite šiltoje vietoje 15 minučių, kad suaktyvėtų mielės.

Siūlome paragauti:  Sūrio pyragaičiai su cukinija pusryčiams: švelnūs ir skanūs. Vasarą gaminu tik pagal šį receptą

Supilkite

augalinį aliejų, išmaišykite.

Dalimis supilkite miltus ir užminkykite minkštą ir elastingą tešlą

.

Gali prireikti daugiau miltų, todėl galite jų įberti daugiau, bet neužkemškite masės, pageidautina geriau išminkyti.

Tešlą ir indą patepkite augaliniu aliejumi, uždenkite ir palikite šiltoje vietoje 1-1,5 val.

Tešlą padalykite į porcijinius gabalėlius, kiekvieną susukite arba ištempkite į tortiliją, dėkite įdaro, užspauskite kraštus ir suformuokite paplotėlius

.

Достаточно 100 грамм риса. Пирожки с картошкой больше не делаю, есть рецепт проще и вкуснее

Kepkite juos augaliniame aliejuje, kol paruduos iš abiejų pusių.

Достаточно 100 грамм риса. Пирожки с картошкой больше не делаю, есть рецепт проще и вкуснее

Patiekite pyragėlius arbatai arba vakarienei su grietine.

Tikrai įvertinsite įdaro skonį ir tešlos minkštumą, kuri gaunasi ne guminė, o labai maloni.

196

Ar šis receptas Jums patiko?

Siūlome paragauti:  Šokoladinis pyragas "Imperatorius". Receptas be maišytuvo: sultingas be mirkymo

Spustelėkite žvaigždutę, kad įvertintumėte!

Vidutinis įvertinimas 0 / 5. Balsų skaičius: 0

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Sveiki, aš esu Laura Kazlauskaitė. Mėgstu kurti receptus, kurie ne tik gardūs, bet ir įkvepiantys išbandyti naujus skonius bei patiekalų derinius. Virtuvė man yra kūrybos vieta, kurioje galiu sujungti tradicijas su naujais atradimais. Savo receptus dalinuosi tinklalapyje Receptunamai.lt, siekdama, kad jie būtų aiškūs, praktiški ir padėtų kiekvienam atrasti džiaugsmą gaminant namuose.

Pasidalink receptu su draugais!

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *