Vartoju pitos duoną ir 300 g varškės. Tingus lavašas achma: greitas ir skanus receptas

Apie pyragus parašyta daug receptų knygų. Tai vienas populiariausių patiekalų daugelyje pasaulio kultūrų. Yra amerikietiškas pyragas, osetinų pyragas, rusiškas

pyragas

ir daugybė kitų vietinių kepinių rūšių.

Praeityje pyragai buvo laikomi gerbiamu patiekalu. Pyragas buvo ruošiamas per šventes.

Šiais laikais požiūris į kepinius pasikeitė. Pyragai pradėti gaminti mažiau, pirmenybę teikiant pirktiniams kepiniams

. Verta parodyti paprastą naminio pyrago receptą

.

Pitos pyrago ingredientai:

  • Pita – 3 vnt;
  • varškės – 300 g;
  • kiaušiniai – 6 vnt;
  • kefyras – 600 ml;
  • druskos – žiupsnelis.

Pitos pyrago paruošimas:

Į dubenį su varške įmuškite kiaušinius, supilkite kefyrą, įberkite druskos ir išplakite mikseriu iki vientisos masės arba palikite nedidelius gumulėlius. Kepimo formą ištepkite sviestu ir į ją akordeonu sudėkite pitą.

Siūlome paragauti:  Jei būčiau žinojusi anksčiau, būčiau nusipirkusi daugiau. Pusryčiai per 5 minutes

Беру лаваш и 300 грамм творога. Ленивая ачма из лаваша: быстрый и вкусный рецепт

Panašiai išdėliokite ir kitus pitos lakštus. Varškės mišinį supilkite tarp pitos lakštų į formą. Taip pat tarp raukšlių įdedame sviesto gabalėlių.

Беру лаваш и 300 грамм творога. Ленивая ачма из лаваша: быстрый и вкусный рецепт

Improvizuotą pyragą kepame 180 laipsnių temperatūroje 40 minučių.

Беру лаваш и 300 грамм творога. Ленивая ачма из лаваша: быстрый и вкусный рецепт

Pasirodo, tai labai lengvai paruošiamas pitos pyragas. Privalumas tas, kad nereikia minkyti tešlos ir atskirai ruošti įdaro.

24

Sveiki, aš esu Laura Kazlauskaitė. Mėgstu kurti receptus, kurie ne tik gardūs, bet ir įkvepiantys išbandyti naujus skonius bei patiekalų derinius. Virtuvė man yra kūrybos vieta, kurioje galiu sujungti tradicijas su naujais atradimais. Savo receptus dalinuosi tinklalapyje Receptunamai.lt, siekdama, kad jie būtų aiškūs, praktiški ir padėtų kiekvienam atrasti džiaugsmą gaminant namuose.

Siūlome paragauti:  Paimkite miltų, sūrio ir šiek tiek pieno. Neįtikėtinai skanūs sūrio suktinukai: keičiu įdarą ir kepu kas antrą dieną.
Pasidalink receptu su draugais!

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *