Rytietiški krepšelių pyragai: plona tešla ir daug įdaro

Greitai paruošiami krepšelio pyragaičiai pagal receptą iš Rytų, palyginti su daugeliu mums įprastų pyragų. Čia virtuvės šefai orientuojasi į įdaro gausą ir minimalų tešlos kiekį – rezultatas yra daug skoningesnis.

Pirmiausia greitai užminkykite paprastą tešlą: į gilų dubenį įmuškite kiaušinį, įberkite šaukštelį druskos, supilkite 200 mililitrų pieno, tiek pat vandens, įpilkite 7 gramus mielių ir suberkite 700 gramų miltų ir išminkykite tankų. , elastinga tešla. Leiskite pakilti po plėvele 40 minučių.

Tada išimame ir padaliname į 16 dalių. Kiekvieną susukti į lakštą. Sukrauname 8 gabalėlius, kiekvieną sluoksnį aptepame sviestu ir dedame į šaldytuvą 30 min.

Dabar atskirame dubenyje supjaustykite 500 gramų bet kokios mėsos mažais kubeliais. Ten susmulkinkite 2 svogūnus, pagal skonį įberkite druskos, kmynų ir kalendrų. Supilkite 50 mililitrų augalinio aliejaus ir sumaišykite.

Siūlome paragauti:  100 kartų geresnis nei pirktas parduotuvėje. Cukinijų ikrai iš vaikystės, kaip SSRS

Grąžinkite tešlą ant darbinio paviršiaus. Vėl padaliname į 16 dalių. Iš kiekvieno formuojame krepšelį ir užpildome įdaru.

Ir atsargiai sutvirtinkite kraštus, gamindami pyragus. Perkelkite juos į pergamentu išklotą kepimo skardą.

Kepkite 35 minutes 200 laipsnių temperatūroje.

82

Ar šis receptas Jums patiko?

Spustelėkite žvaigždutę, kad įvertintumėte!

Vidutinis įvertinimas 4 / 5. Balsų skaičius: 2

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Sveiki, aš esu Laura Kazlauskaitė. Mėgstu kurti receptus, kurie ne tik gardūs, bet ir įkvepiantys išbandyti naujus skonius bei patiekalų derinius. Virtuvė man yra kūrybos vieta, kurioje galiu sujungti tradicijas su naujais atradimais. Savo receptus dalinuosi tinklalapyje Receptunamai.lt, siekdama, kad jie būtų aiškūs, praktiški ir padėtų kiekvienam atrasti džiaugsmą gaminant namuose.

Siūlome paragauti:  Šias salotas gaminu per visas šventes. Salotos su krabų lazdelėmis ir neįprastu padažu
Pasidalink receptu su draugais!