Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Žuvį kepame be aliejaus, neprarasdami traškios sūdytos plutos, kurią mėgsta mano šeima

Šiandien mes jums pasakysime, kaip skaniai kepti žuvį druskoje be lašelio aliejaus.

Mums tereikia žuvies, keptuvės ir druskos.

INGREDIENTAI

  • rožinės lašišos kepsniai ar bet kokia kita žuvis
  • rupios druskos

GAMYBA

Kruopščiai įkaitinkite keptuvę. Geriausias yra senas geras ketus.

Žuvį gerai nusausinkite popieriniu rankšluosčiu, kad ji neprisigertų daug daugiau druskos.

Ant įkaitintos keptuvės plonu sluoksniu pabarstykite druskos.

Jei norite, ant viršaus pabarstykite mėgstamų prieskonių, kad gautumėte papildomo skonio.

Kruopščiai pašildykite druskos „pagalvėlę“.

Padėkite žuvį ant įkaitintos druskos. Kepkite iki norimos būklės.

Iškepusią žuvį apverskite. Nedelsdami nubraukite druskos perteklių.

Išimkite gatavą žuvį iš keptuvės ir vėl pašalinkite druskos perteklių.

Pasidalink receptu su draugais!
Parašykite komentarą!