Ingredientai:
kepalas – 10-12 vnt
kiaušiniai – 3 vnt.
česnakai – 1-2 skiltelės (priklausomai nuo skiltelių dydžio)
pienas – 3-4 šaukštai.
druskos pagal skonį
kapotų krapų – 3 šaukšteliai.
sūris – 50 g
augalinis aliejus kepimui.
Paruošimas:
Sūrį sutarkuokite ant vidutinės trintuvės. Susmulkinkite krapus.
Sumaišykite tarkuotą sūrį ir 2 valg. krapai, sumaišyti.
Česnaką sutarkuokite smulkia tarka.
Kiaušinius išplakite šakute, supilkite pieną, suberkite likusius krapus, česnaką ir druską pagal skonį, vėl išmaišykite.
Įkaitinkite keptuvę su augaliniu aliejumi.
Duonos gabalėlius iš abiejų pusių pamerkite į kiaušinių mišinį ir sudėkite į keptuvę.
Kepkite, kol apskrus.
Kai viena pusė apskrus, apverskite, o ant apkeptos pusės uždėkite šiek tiek tarkuoto sūrio, uždenkite keptuvę dangčiu ir kepkite dar minutę .
Gero apetito!