Ingredientai:
- Naujos bulvės – 400 g
- Medžioklinės dešrelės – 200 g
- Raudonasis svogūnas – 1 vnt.
- Marinuoti agurkai (kornišonai) – 200 g
- Dižono garstyčios – 1 valgomasis šaukštas. l.
- Cukrus – 1 val. l.
- Vyno actas – pagal skonį
- Alyvuogių aliejus – pagal skonį
Paruošimas:
- Bulves išvirkite, supjaustykite griežinėliais ir kepkite iki auksinės rudos spalvos.
- Supjaustykite medžioklines dešreles ir lengvai apkepkite keptuvėje.
- Raudonąjį svogūną supjaustykite plunksnomis, pabarstykite cukrumi, apšlakstykite vyno actu ir palikite 20 minučių pasimarinuoti.
- Kornišonus supjaustykite griežinėliais.
Užpilas: dubenyje sumaišykite alyvuogių aliejų ir Dižono garstyčias.
Surinkimas: Sudėkite visus ingredientus į salotų dubenį, užpilkite padažu. Jei norite, įberkite smulkiai pjaustytų krapų ir pabarstykite stambia jūros druska.