Biudžetinės salotos “Odesa”. Paprastas ir skanus receptas

Salotos “Odesa” yra klasikinis Odesos virtuvės patiekalas, kuriam būdingas paprastumas ir ingredientų prieinamumas. Jos pasižymi gaiviu ir lengvu skoniu, yra vitaminų ir naudingų medžiagų šaltinis.

Salotas sudaro vasaros laikotarpiui būdingos daržovės: švieži agurkai ir konservuoti kukurūzai. Salotos užpilamos majonezu, pagal skonį paskanintu druska ir pipirais. Kartais į jas dedama žalumynų, pavyzdžiui, petražolių arba krapų, kurie suteikia papildomo gaivumo

. Salotos “Odesa” yra puikus pasirinkimas lengviems pietums arba vakarienei. Jos tinka prie mėsos ir žuvies patiekalų, taip pat gali būti savarankiškas patiekalas. Dėl paruošimo paprastumo ir prieinamų ingredientų jos populiarios tarp šeimininkių.

Sudedamosios dalys: 1:

  • Virtus kiaušinius – 2 vnt;
  • agurkai – 1 vnt;
  • konservuotų kukurūzų – 100 g;
  • kietasis sūris – 50 g;
  • druskos – žiupsnelis;
  • majonezo – valgomasis šaukštas.
Siūlome paragauti:  Žaliųjų svogūnų paruošimas nedžiovinant ir neužšaldant: užpilkite ant jų druskos

Salotų “Odesa” paruošimas:

Supjaustykite nuluptus virtus kiaušinius mažais kubeliais, panašiai supjaustykite agurką.

Salotinėje sumaišykite sūrį su kiaušiniais, agurkais ir konservuotais kukurūzais. Salotas pagardinkite majonezu, druska ir išmaišykite.

Taip gaunamos paprastos ir skanios salotos. Jos gaminamos iš pačių paprasčiausių ingredientų, todėl yra labai draugiškos biudžetui.

77

Ar šis receptas Jums patiko?

Spustelėkite žvaigždutę, kad įvertintumėte!

Vidutinis įvertinimas 0 / 5. Balsų skaičius: 0

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Sveiki, aš esu Laura Kazlauskaitė. Mėgstu kurti receptus, kurie ne tik gardūs, bet ir įkvepiantys išbandyti naujus skonius bei patiekalų derinius. Virtuvė man yra kūrybos vieta, kurioje galiu sujungti tradicijas su naujais atradimais. Savo receptus dalinuosi tinklalapyje Receptunamai.lt, siekdama, kad jie būtų aiškūs, praktiški ir padėtų kiekvienam atrasti džiaugsmą gaminant namuose.

Siūlome paragauti:  Užpilkite kopūstus kefyru. Greitas pyragas pagal močiutės receptą: jau 3 dienas iš eilės gaminu
Pasidalink receptu su draugais!

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *