Česnakas ir pienas stabilizuoja net ir aukščiausią kraujospūdį: būdai kurie veikia

Pagerėjimas įvyks per kelias dienas. Jei po kelerių metų slėgis vėl atsinaujins, stebuklingą tirpalą naudosime dar kartą.

Liudmilai Danilčenko 56 metai. Prieš 20 metų jai buvo diagnozuota hipertenzija. Tačiau šiandien ji lanko aerobiką, ramiai geria stiprią kavą ir savo asmeninį kraujospūdžio matuoklį atidavė kaimynei. Močiutė jai papasakojo apie paprastą kaimo vaistą nuo kraujospūdžio. Močiutė visą gyvenimą gyveno kaime, o ten, kaip žinome, vyksta ūkininkavimas, gyvuliai – iš esmės nėra laiko atsigulti ir mirti.

Hipertenzija – tai nuolatinis kraujospūdžio padidėjimas. Tai viena iš labiausiai paplitusių širdies ir kraujagyslių ligų. Kas antras vyresnis nei 60 metų žmogus kenčia nuo hipertenzijos. Be to, Liudmila turi ir pavojingą hobį – savo vasarnamį. Net porą valandų pastovėjusi žemyn galva prie daržo lysvių karštyje, jai aptemo regėjimas.

Siūlome paragauti:  Poveikis nuostabus: paprastas naminis triukas, kuris padeda atsikratyti nepageidaujamų plaukelių be skausmo ir išlaidų

Česnakas išgelbėjo Liudmilą. Daugelis žmonių žino, kad jis naudingas kraujagyslėms. Tačiau tik Liudmila žino, kaip jį tinkamai paruošti. Pasirodo, jį reikia virti piene.

Pirmasis metodas:

1 puodelis pieno ir 2 nuluptos česnako galvutės. Užpilkite pienu česnaką, užvirinkite ir virkite, kol suminkštės (apie 30 minučių). Nukoškite ir atvėsinkite iki kambario temperatūros. Gerkite po 1 valgomąjį šaukštą šilto pieno 3 kartus per dieną.

Antrasis metodas:

Į kiekvieną litrą pieno įdėkite penkias česnako galvutes. Česnako nelupkite, tiesiog nuplaukite dulkes. Česnaką sudėkite į indą su pienu ir virkite 15–20 minučių. Palikite ant viryklės, kol atvės, nukoškite ir gerkite po pusę stiklinės du kartus per dieną. Gerkite 2–3 mėnesius. Pagerėjimas pasireikš per kelias dienas. Jei po kelerių metų kraujospūdis vėl padidės, pakartokite stebuklingą tirpalą.

515
Siūlome paragauti:  Maistas, kuriame gausu hialurono rūgšties: valgykite ir atrodykite jaunesni!

Ar šis receptas Jums patiko?

Spustelėkite žvaigždutę, kad įvertintumėte!

Vidutinis įvertinimas 4 / 5. Balsų skaičius: 3

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Sveiki, aš esu Laura Kazlauskaitė. Mėgstu kurti receptus, kurie ne tik gardūs, bet ir įkvepiantys išbandyti naujus skonius bei patiekalų derinius. Virtuvė man yra kūrybos vieta, kurioje galiu sujungti tradicijas su naujais atradimais. Savo receptus dalinuosi tinklalapyje Receptunamai.lt, siekdama, kad jie būtų aiškūs, praktiški ir padėtų kiekvienam atrasti džiaugsmą gaminant namuose.

Pasidalink receptu su draugais!