Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Filadelfijos sriuba, kuri pranoks bet kokią sriubą ir paruošiama vos per 15 minučių

Ingredientai:

  • Pievagrybiai – 200 g
  • Svogūnai – 1 vnt.
  • Morkos – 1 vnt.
  • Bulvės – 3 vnt.
  • Medžioklinės dešrelės – 200 g
  • Filadelfijos sūris – 200 g
  • Druska, pipirai, lauro lapas
  • Krapų žalumynai pagal skonį

Paruošimas:

  1. Pievagrybius supjaustykite griežinėliais ir pakepinkite sausoje karštoje keptuvėje, uždengę, kad išgaruotų skystis. Tada suberkite ketvirčiais supjaustytą svogūną ir šiek tiek aliejaus, pakepinkite, kol svogūnas taps skaidrus. Morkas supjaustykite juostelėmis ir pakepinkite kartu su svogūnais ir grybais 8-10 minučių.
  2. Bulves supjaustykite vidutiniais gabalėliais ir suberkite į verdantį vandenį kartu su lauro lapais ir pipirų žirneliais. Dešreles supjaustykite griežinėliais ir atidėkite į šalį.
  3. Kai bulvės suminkštės, suberkite apkepintas daržoves, tada Filadelfijos kreminį sūrį ir maišykite, kol sūris visiškai išsilydys. Galiausiai sudėkite dešreles ir leiskite sriubai užvirti.
Siūlome paragauti:  Vištienos sriuba „Babuškinas“ – klasikinis patiekalas, kurį vaikystėje tikriausiai valgydavome kiekvienas.

Patarimas: patiekite karštą su šviežia duona.

Ar šis receptas Jums patiko?

Spustelėkite žvaigždutę, kad įvertintumėte!

Vidutinis įvertinimas 0 / 5. Balsų skaičius: 0

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Pasidalink receptu su draugais!
Parašykite komentarą!