Ingredientai:
- Pievagrybiai – 200 g
- Svogūnai – 1 vnt.
- Morkos – 1 vnt.
- Bulvės – 3 vnt.
- Medžioklinės dešrelės – 200 g
- Filadelfijos sūris – 200 g
- Druska, pipirai, lauro lapas
- Krapų žalumynai pagal skonį
Paruošimas:
- Pievagrybius supjaustykite griežinėliais ir pakepinkite sausoje karštoje keptuvėje, uždengę, kad išgaruotų skystis. Tada suberkite ketvirčiais supjaustytą svogūną ir šiek tiek aliejaus, pakepinkite, kol svogūnas taps skaidrus. Morkas supjaustykite juostelėmis ir pakepinkite kartu su svogūnais ir grybais 8-10 minučių.
- Bulves supjaustykite vidutiniais gabalėliais ir suberkite į verdantį vandenį kartu su lauro lapais ir pipirų žirneliais. Dešreles supjaustykite griežinėliais ir atidėkite į šalį.
- Kai bulvės suminkštės, suberkite apkepintas daržoves, tada Filadelfijos kreminį sūrį ir maišykite, kol sūris visiškai išsilydys. Galiausiai sudėkite dešreles ir leiskite sriubai užvirti.
Patarimas: patiekite karštą su šviežia duona.