Gaminu picą nauju būdu, net neminkant tešlos. Greitai ir skaniai: 3 receptai iš karto

Pica yra nacionalinis Italijos patiekalas, kuris buvo aktualus net viduramžiais. Tačiau itališka pica labai skiriasi nuo tos, kurią esame įpratę ragauti. Tiesa ta, kad italai picą gamina iš paprasčiausių produktų. Dažnai pagrindiniai komponentai yra tiesiog pomidorų pasta, pomidorai ir sūris, kartais – pepperoni. Priešingai, amerikiečiai į picą deda daug priedų. Todėl turėtume manyti, kad ragaujame ne itališką, o amerikietišką picą. Jungtinėse Amerikos Valstijose XX a. pica buvo iškelta į kultą

. Jei nenorite užsisakyti picos, galite ją pasigaminti patys. Tam net nereikia kepti tešlos.

Picos ant pitos ingredientai:

  • Pita – 200 g;
  • grietinė – 3 valg;
  • Sūris – 150 g;
  • kečupas – 3 šaukštai;
  • Žalios rūkytos dešros – 50 g;
  • Pomidoras – 1 vnt;
  • Svogūnas – 1 vnt.

Picos ant pitos paruošimas:

Išklokite picą ant pergamentu išklotos kepimo skardos. Patepkite pitą grietine. Sutarkuokite sūrį stambia tarka, ½ jo supilkite ant grietinės sluoksnio

. Sūrio sluoksnį uždenkite antrąja pita, aptepkite ją kečupu

.

Plonai supjaustykite pomidorų puseles, dešros plokšteles, svogūno pusžiedžius

. Ant pomidorų sluoksnio sudėkite pomidorus, dešrą ir svogūną, apibarstykite sūriu. Picą kepkite 200 laipsnių temperatūroje 20 minučių.

Siūlome paragauti:  Įdėjau miltų ir manų kruopų. Sūrio pyragėliai buvo minkšti ir švelnūs

Готовлю пиццу по-новому, даже тесто не замешиваю. Быстро и очень вкусно: сразу 3 рецепта

Gausite paprastą picą ant pitos. Tai greitas picos variantas visai šeimai.

Picos ant sluoksniuotos tešlos ingredientai:

  • Ingredientai: Sluoksniuotos tešlos tešla – 250 g;
  • pomidorų padažas – 3 valg;
  • Sūris – 100 g;
  • Žalios rūkytos dešros – 50 g;
  • Alyvuogės – 7 vnt;
  • Salotiniai svogūnai – 1 vnt.

Picos ant sluoksniuotos tešlos paruošimas:

Iškočiokite picą iš sluoksniuotos tešlos, pabarstykite ją miltais, išklokite ant pergamento kepimo skardai lygiame plote. Tešlą iškočiokite taip, kad ji būtų tokio pat dydžio kaip pergamentas

. Tešlą patepkite pomidorų padažu

.

Sūrį sutarkuokite stambia tarka, ½ jo uždėkite ant pomidorų sluoksnio

. Dešrą supjaustykite plonais griežinėliais, kiekvieną alyvuogę padalykite į dvi dalis, svogūną supjaustykite pusžiedžiais. Uždenkite dešrą, tada svogūnus ir alyvuoges

. Pabarstykite picą sūriu ir kepkite 180 laipsnių temperatūroje 25 minutes.

Готовлю пиццу по-новому, даже тесто не замешиваю. Быстро и очень вкусно: сразу 3 рецепта

Gausite skanią picą ant plonos tešlos. Jei norite, galite ją pagardinti mėgstamomis žolelėmis.

Picos ant skrebučio ingredientai:

  • Kiaušiniai – 2 vnt;
  • grietinė – 2 šaukštai;
  • kečupas – 3 šaukštai;
  • dešra – 100 g;
  • skrudinta duona – 300 g;
  • Marinuoti agurkai – 2 vnt;
  • Pomidoras – 1 vnt;
  • Sūris – 150 g.
Siūlome paragauti:  Skonis nenusileidžia restorano užkandžiams. Šventinės salotos "Madona"

Picos ant skrebučio paruošimas:

Iš duonos nuimkite plutą, lengvai iškočiokite trupinius kočėlu. Kepimo skardą išklokite pergamentu, trupinius išdėliokite kuo arčiau vienas kito.

Готовлю пиццу по-новому, даже тесто не замешиваю. Быстро и очень вкусно: сразу 3 рецепта

Dubenyje sumaišykite kiaušinius su grietine ir kečupu, aptepkite trupinius. Sūrį sutarkuokite stambia tarka ir ½ jo pabarstykite ant padažo sluoksnio

. Dešrą, agurkus ir pomidorą supjaustykite griežinėliais ir sudėkite ant sūrio sluoksnio. Įdarą apibarstykite sūriu ir kepkite 180 laipsnių temperatūroje 15 minučių.

Готовлю пиццу по-новому, даже тесто не замешиваю. Быстро и очень вкусно: сразу 3 рецепта

Pagal skonį picą galite pabarstyti estragonais. Tai greita pica kiekvienai dienai.

30

Sveiki, aš esu Laura Kazlauskaitė. Mėgstu kurti receptus, kurie ne tik gardūs, bet ir įkvepiantys išbandyti naujus skonius bei patiekalų derinius. Virtuvė man yra kūrybos vieta, kurioje galiu sujungti tradicijas su naujais atradimais. Savo receptus dalinuosi tinklalapyje Receptunamai.lt, siekdama, kad jie būtų aiškūs, praktiški ir padėtų kiekvienam atrasti džiaugsmą gaminant namuose.

Pasidalink receptu su draugais!

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *