Ingredientai:
Pievagrybiai – 200 g
Vištienos filė – 300 g
Konservuoti kukurūzai – 200 g
Žalieji žirneliai – 200 g
Marinuoti agurkai – 150 g
Konservuotos alyvuogės – 150 g
Majonezas – 2 šaukštai
Malti juodieji pipirai – pagal skonį
Paruošimas:
Pievagrybius supjaustykite griežinėliais. Grybus kepkite sausoje keptuvėje, kol išgaruos skystis, tada kepkite 3 minutes.
Vištienos filė supjaustykite kubeliais ir kepkite augaliniame aliejuje ant stiprios ugnies iki auksinės rudos spalvos. Druskos, pipirų ir pabarstykite prieskoniais.
Grybus ir vištienos filė atvėsinkite.
Sudėkite kukurūzus ir žaliuosius žirnelius.
Raugintus agurkus supjaustykite kubeliais, alyvuoges – žiedais.
Pagardinkite salotas majonezu ir druska pagal skonį.
Gero apetito!