Ingredientai:
blynams:
- kiaušiniai – 2 vnt
- pienas – 1 stiklinė
- miltai – 1,5 stiklinės
- sviestas – 1 šaukštelis.
- druska – 1 žiupsnelis
- cukrus – 1 šaukštelis.
įdarui:
- malta mėsa – 500 gr.
- svogūnas – 1 galva
- konservuoti kukurūzai – 1/2 skardinės
- sūris – 50 gr.
- druskos ir prieskonių pagal skonį
Paruošimas:
Paruoškite blynus: sumaišykite visus tešlai skirtus ingredientus ir kepkite blynus įkaitintoje keptuvėje.
Paruoškite įdarą: faršą pakepinkite su svogūnais, kol išgaruos skystis, įberkite druskos, pipirų, suberkite tarkuotą sūrį, atvėsinkite ir suberkite kukurūzus.
Torto surinkimas: pirmą blyną dėkite ant plokščios lėkštės, ant viršaus dėkite įdarą, po to kitą blyną ir vėl įdaras . Ir taip iki galo, kol baigsis faršas.
Uždenkite pyragą blynais taip, kad šonai būtų padengti. Ant viršaus uždėkite vieną apvalų blyną. Palikite pyragą maždaug valandą, tada patiekite.
Gero apetito!