Ingredientai:
blynams:
- kiaušiniai – 2 vnt
- pienas – 1 stiklinė
- miltai – 1,5 stiklinės
- sviestas – 1 šaukštelis.
- druska – 1 žiupsnelis
- cukrus – 1 šaukštelis.
įdarui:
- malta mėsa – 500 gr.
- svogūnas – 1 galva
- konservuoti kukurūzai – 1/2 skardinės
- sūris – 50 gr.
- druskos ir prieskonių pagal skonį
Paruošimas:
Paruoškite blynus: sumaišykite visus tešlai skirtus ingredientus ir kepkite blynus įkaitintoje keptuvėje.
Paruoškite įdarą: faršą pakepinkite su svogūnais, kol išgaruos skystis, įberkite druskos, pipirų, suberkite tarkuotą sūrį, atvėsinkite ir suberkite kukurūzus.
Torto surinkimas: pirmą blyną dėkite ant plokščios lėkštės, ant viršaus dėkite įdarą, po to kitą blyną ir vėl įdaras . Ir taip iki galo, kol baigsis faršas.
Uždenkite pyragą blynais taip, kad šonai būtų padengti. Ant viršaus uždėkite vieną apvalų blyną. Palikite pyragą maždaug valandą, tada patiekite.
Gero apetito!

Sveiki, aš esu Laura Kazlauskaitė. Mėgstu kurti receptus, kurie ne tik gardūs, bet ir įkvepiantys išbandyti naujus skonius bei patiekalų derinius. Virtuvė man yra kūrybos vieta, kurioje galiu sujungti tradicijas su naujais atradimais. Savo receptus dalinuosi tinklalapyje Receptunamai.lt, siekdama, kad jie būtų aiškūs, praktiški ir padėtų kiekvienam atrasti džiaugsmą gaminant namuose.