Kaukaze šį patiekalą galima valgyti 7 dienas iš eilės. Ir nesvarbu, kokia mėsa, ji bus sultinga ir minkšta.

Virtos antys su bulvėmis yra tradicinis, sotus patiekalas, vertinamas dėl turtingo skonio, minkštos mėsos ir maistingumo. Skirtingai nuo keptos ar keptos paukštienos, virta antis yra ypač minkšta: ilgai virta sultinyje, todėl jos ląsteliena tampa minkšta, sultinga ir lengvai atsiskiria nuo kaulų. Bulvės šiame patiekale nėra tik garnyras – jos verdamos kartu su antiena arba gausiame sultinyje, todėl įgauna ypatingą skonį ir tampa intensyvesnės

. Mėsa verdama ant mažos ugnies – iš pradžių tol, kol išverda, paskui kartu su bulvėmis, kad visi patiekalo komponentai derėtų tarpusavyje. Šis gaminimo būdas tinka ir kasdieniams pietums, ir jaukiai šeimos vakarienei.

Sudedamosios dalys:

  • Sudėtis: Vanduo;
  • Antis – 2 kg;
  • Bulvės – 5 vnt;
  • Druska – ½ šaukštelio.

Tešlos ingredientai:

  • Miltai – 1 kg;
  • Vanduo – 550 ml;
  • Druska – 1,5 šaukštelio.

Padažo ingredientai:

  • Sudedamosios dalys: česnakas;
  • Riebalų sultinys.
Siūlome paragauti:  "Šokoladinė vyšnia. Tortas, kuris užkariaus jūsų širdį ir skonio receptorius.

2 padažo ingredientai:

  • Augalinis aliejus – 2 šaukšteliai;
  • pomidorų pasta – 1 valgomasis šaukštas;
  • česnakas;
  • Sultinys.

Padažo ingredientai 3:

  • Sudedamosios dalys: grietinė;
  • česnakai;
  • Sultinys;
  • Žolelės.

Virta antis su bulvėmis:

Paruoškite anties mėsą: virkite verdančiame vandenyje, kol ji bus paruošta. Į dubenį su miltais supilkite vandenį ir užminkykite elastingą, nelipnią tešlą

. Likus 20 min. iki mėsos paruošimo

į

sultinį

sudėkite

nuluptas bulves.

На Кавказе это блюдо могут есть 7 дней подряд . А мясо не важно какое, оно будет сочным и мягким

Tešlą iškočiokite į 5 mm storio sluoksnį

. Sluoksnį padalykite į dvi dalis, kiekvieną dalį – į ilgas juostas. Kiekvieną juostelę skersai supjaustykite nedideliais smaigaliais ir susukite juos į vamzdelius.

На Кавказе это блюдо могут есть 7 дней подряд . А мясо не важно какое, оно будет сочным и мягким

Mėsą ir bulves sudėkite į atskirus dubenis, o tešlos vamzdelius virkite sultinyje. Nuo užvirimo momento vamzdelius virkite 12 minučių.

На Кавказе это блюдо могут есть 7 дней подряд . А мясо не важно какое, оно будет сочным и мягким

Padažui išspauskite česnaką ir įpilkite šlakelį sultinio. Antrajam padažui sumaišykite augalinį aliejų su pomidorų pasta, išspauskite į mišinį česnaką ir įpilkite kaušelį sultinio.

Siūlome paragauti:  "Dešra supjaustyta storais griežinėliais, salotos nesūdytos": kodėl daugiau nebekviečiu vyro tetos į mūsų namus per šventes

Trečiajam padažui į grietinę įmaišykite susmulkintą česnaką ir žoleles ir įpilkite kaušelį sultinio

.

На Кавказе это блюдо могут есть 7 дней подряд . А мясо не важно какое, оно будет сочным и мягким

Patiekalus patiekite atskirose lėkštėse. Ančių mėsą su bulvėmis, o tešlos vamzdelius – atskirai.

338

Ar šis receptas Jums patiko?

Spustelėkite žvaigždutę, kad įvertintumėte!

Vidutinis įvertinimas 0 / 5. Balsų skaičius: 0

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Sveiki, aš esu Laura Kazlauskaitė. Mėgstu kurti receptus, kurie ne tik gardūs, bet ir įkvepiantys išbandyti naujus skonius bei patiekalų derinius. Virtuvė man yra kūrybos vieta, kurioje galiu sujungti tradicijas su naujais atradimais. Savo receptus dalinuosi tinklalapyje Receptunamai.lt, siekdama, kad jie būtų aiškūs, praktiški ir padėtų kiekvienam atrasti džiaugsmą gaminant namuose.

Pasidalink receptu su draugais!

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *