Kepto viščiuko suktinukai: įvyniokite grybų ir sūrio įdarą

Gana neįprastus vištienos suktinukus galima paruošti gana greitai ir beveik su bet kokiu įdaru. Kaip pagrindą imkime vištienos filė – su prieskoniais ir grietinės įdaru ji bus sultinga ir minkšta. Įdaras suteikia papildomų sulčių iš vidaus – gausite neįtikėtinai daug sulčių ir skonio.

Pusę vištienos krūtinėlės išilgai plonai perpjaukite į kelias dalis. Kiekvieną iš jų apskrudinkite, įtrinkite pipirais ir visais prieskoniais ir kol kas atidėkite į šalį.

Liko laiko paruošti visus kitus produktus. Sūrį sutarkuokite smulkia tarka, tris ar keturis grybus supjaustykite kuo mažesniais kubeliais. Į sūrį įspauskite 3 česnako skilteles per česnakų presą. Įdėkite 2 valgomuosius šaukštus grietinės ir sumaišykite iki vientisos masės kartu su grybais.

Siūlome paragauti:  Paimu kopūstų, 2 kiaušinius ir gaminu kopūstų paplotėlius. Pasidalysiu receptu

Gautu įdaru aptepkite vištienos filė ir suvyniokite ją į ritinėlį.

Suktinukus sudėkite į kepimo formą. Tada sumaišykite vieną kiaušinį ir du šaukštus majonezo, įberkite prieskonių ir supilkite į formą.

Uždenkite formą folija ir 30 minučių pašaukite į iki 190 laipsnių įkaitintą orkaitę.

Tokiems suktinukams paruošti reikia labai nedaug laiko. O patiekalas gaunasi ir skanus, ir labai sotus

66

Ar šis receptas Jums patiko?

Spustelėkite žvaigždutę, kad įvertintumėte!

Vidutinis įvertinimas 0 / 5. Balsų skaičius: 0

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Sveiki, aš esu Laura Kazlauskaitė. Mėgstu kurti receptus, kurie ne tik gardūs, bet ir įkvepiantys išbandyti naujus skonius bei patiekalų derinius. Virtuvė man yra kūrybos vieta, kurioje galiu sujungti tradicijas su naujais atradimais. Savo receptus dalinuosi tinklalapyje Receptunamai.lt, siekdama, kad jie būtų aiškūs, praktiški ir padėtų kiekvienam atrasti džiaugsmą gaminant namuose.

Siūlome paragauti:  Salotos "General" su vištienos krūtinėlėmis ir marinuotais agurkais. Būtinai pagaminsiu jas Naujųjų metų išvakarėse
Pasidalink receptu su draugais!

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *