Majonezo sausainiai. Subtilus ir skanus naminių sausainių receptas arbatai

Majonezo sausainiai – neįprastas, bet neįtikėtinai lengvai pagaminamas naminis skanėstas, kuris greitai išpopuliarėjo dėl savo lengvumo ir unikalaus skonio. Nepaisant to, kad majonezo naudojimas desertuose iš pirmo žvilgsnio gali pasirodyti keistas, pasirodo, kad šis ingredientas yra tikras gėris, suteikiantis sausainiams minkštumo ir drėgmės, taip pat palengvinantis jų gaminimo procesą.

Pagrindinis majonezo sausainių privalumas – jo prieinamumas. Majonezo galima rasti bet kurioje virtuvėje, todėl nereikia gaišti laiko ruošiant sudėtingus kremus ar specialius ingredientus. Sudėjus majonezą su miltais ir cukrumi, gaunamas tešlos pagrindas, su kuriuo lengva dirbti ir kuris greitai iškepa.

Todėl šis receptas idealiai tinka tiems, kurie nori mėgautis kepimu namuose, nesugaišdami daug laiko ir pastangų.

Sudedamosios dalys: 1:

  • Sudėtis: margarinas – 200 g;
  • Majonezas – 200 g;
  • Cukrus – 250 g;
  • Kiaušiniai – 2 vnt;
  • Krakmolas – 3 šaukštai;
  • Miltai – 500 g;
  • Soda – 1 šaukštelis.
Siūlome paragauti:  Kreminis citrinų varškės apkepas. Švelnus itališkas pyragas

Sausainių su majonezu paruošimas:

Kiaušinius su cukrumi ir krakmolu išplakame plaktuvu, įmaišome minkštą margariną. Sumaišykite visus ingredientus, įpilkite majonezo, masę išplakite iki vientisos

masės. Į masę suberkite miltus, sodą gesinkite actu arba citrinos sultimis. Į masę supilkite sodą, užminkykite švelnią elastingą tešlą

. Tešlą sudėkite į konditerinį maišelį ir nusausinkite ant pergamentu išklotos kepimo skardos

.

Sausainius kepkite 180 laipsnių temperatūroje 15-16 minučių.

Печенье на майонезе. Нежный и вкусный рецепт домашнего печенья к чаю

Pasirodo, tai biudžetiniai paprasti sausainiai kiekvienai dienai. Tai geras būdas namuose paruošti saldžių kepinių arbatai.

63

Ar šis receptas Jums patiko?

Spustelėkite žvaigždutę, kad įvertintumėte!

Vidutinis įvertinimas 0 / 5. Balsų skaičius: 0

Siūlome paragauti:  Šventiniai apelsinų sausainiai. Lengvas receptas be minkymo

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Sveiki, aš esu Laura Kazlauskaitė. Mėgstu kurti receptus, kurie ne tik gardūs, bet ir įkvepiantys išbandyti naujus skonius bei patiekalų derinius. Virtuvė man yra kūrybos vieta, kurioje galiu sujungti tradicijas su naujais atradimais. Savo receptus dalinuosi tinklalapyje Receptunamai.lt, siekdama, kad jie būtų aiškūs, praktiški ir padėtų kiekvienam atrasti džiaugsmą gaminant namuose.

Pasidalink receptu su draugais!

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *