Skanus originalaus dizaino patiekalas iš paprastų ingredientų.
Paruošimas:
Sumaišykite maltą mėsą, papriką, rozmariną, juoduosius pipirus ir druską pagal skonį.
Neapdorotus spagečius padalinkite į tris lygias dalis. Iš faršo formuojame tris vienodus paplotėlius, į kiekvieno vidurį dedame po porciją spagečių ir tvirtai sutvirtiname, kad spagečiai liktų viduje.
Įkaitinkite keptuvę ant viryklės, supilkite augalinį aliejų ir nuleiskite ruošinius. Kepkite juos ant stiprios ugnies 3 minutes iš kiekvienos pusės.
Daržoves supjaustykite kubeliais, česnaką smulkiai supjaustykite.
Pirmiausia į keptuvę sudėkite svogūną ir česnaką, porą minučių pakepinkite ant vidutinės ugnies, kol suminkštės.
Tada į svogūną suberkite pjaustytas paprikas ir pomidorus, dar 3 minutes troškinkite daržoves kartu.
Pomidorų pastą atskieskite vandenyje ir gautą mišinį supilkite į keptuvės turinį, įberkite druskos pagal skonį. Spagečiai turi būti visiškai padengti pomidoru.
Užvirus sumažinkite ugnį iki minimumo, uždenkite keptuvę dangčiu ir troškinkite indą 20 minučių.
Sūrį sutarkuokite ir drožlėmis apibarstykite kotletus.
Virkite uždengę dar 3-5 minutes, kol sūris visiškai išsilydys, tada pabarstykite šviežiomis žolelėmis ir nukelkite nuo viryklės.
Paruoštą patiekalą perkelkite į lėkštę ir patiekite.
Gero apetito!