Nauju būdu įdarytos paprikos. Jums patiks

Paprikas įdaryti bulguru ir malta mėsa. Naudokite bet kokią mėsą pagal savo skonį. Pasirodys labai skanu. Tada taip pat pagaminkite įdarytus kopūstus, jie gaunasi ne prastesni nei klasikiniai su ryžiais.

Paruošimui reikės šių ingredientų:

  • bet kokios rūšies maltos mėsos, 80-900 g;
  • bulguro, 200 g;
  • saldžiosios paprikos, apie 20 vnt;
  • pomidorų pastos, 3 šaukštai;
  • svogūnas, 2 vnt;
  • morkos, 1 vnt;
  • augalinis aliejus, 5 – 6 šaukštai;
  • druskos, 2 šaukšteliai;
  • paprikos, čiobrelių, česnakų, sausų česnakų, po 1 valgomąjį šaukštelį;
  • vandens, apie 1,5 l;
  • žolelių ir žaliųjų svogūnų.

Virimo procesas

Svogūnai smulkiai supjaustomi ir pakepinami augaliniame aliejuje.

Morkos taip pat smulkiai supjaustomos arba sutarkuojamos stambia tarka.

Malta

mėsa sumaišoma su bulguru arba ryžiais, druska, prieskoniais

Siūlome paragauti:  Tik 2 ingredientai! Plombier ledai: receptas per 5 minutes namuose

. Daržovės sumaišomos su pomidorų pasta ir troškinamos 2 min. Suberkite prieskonius, išmaišykite ir pagal skonį pasūdykite

. Daržoves padalykite į 2 dalis ir vieną dalį sumaišykite su malta mėsa

. Antrąją daržovių dalį užpilkite 500 g vandens ir išmaišykite. Užvirinkite ir nukelkite nuo viryklės

. Sumaišykite maltą mėsą su smulkintomis žolelėmis ir žaliaisiais svogūnais

. Įdarykite paprikas malta mėsa ir sudėkite jas į puodą

.

Supilkite daržoves į puodą ir įpilkite apie 1 l vandens – padažas turi apsemti paprikas

. Kai paprikos užvirs, sumažinkite ugnį ir virkite 40 min.

Pabarstykite žolelėmis ir paprikomis ir 10

min.

palaikykite. Patiekite

.

Фаршированный перец по-новому. Вы будете в восторге

167

Ar šis receptas Jums patiko?

Siūlome paragauti:  Daug skanesnis nei pyragai ir picos. Sūrio ir dešrelių pynės: parduotuvėje jų negausite

Spustelėkite žvaigždutę, kad įvertintumėte!

Vidutinis įvertinimas 0 / 5. Balsų skaičius: 0

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Sveiki, aš esu Laura Kazlauskaitė. Mėgstu kurti receptus, kurie ne tik gardūs, bet ir įkvepiantys išbandyti naujus skonius bei patiekalų derinius. Virtuvė man yra kūrybos vieta, kurioje galiu sujungti tradicijas su naujais atradimais. Savo receptus dalinuosi tinklalapyje Receptunamai.lt, siekdama, kad jie būtų aiškūs, praktiški ir padėtų kiekvienam atrasti džiaugsmą gaminant namuose.

Pasidalink receptu su draugais!

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *