Ingredientai:
- Paruoštos tartaletės – 16-20 vnt.
- Sūris – 300 g
- Pievagrybiai – 300 g
- Svogūnai – 2 vnt.
- Vištienos kojos (virti) – 2 vnt.
- Grietinė arba majonezas – 1 valgomasis šaukštas
- Česnakai – 2 gvazdikėliai
Paruošimas:
- Smulkiai supjaustykite svogūną ir grybus ir pakepinkite, kol suminkštės. Pagardinkite druska ir pipirais pagal skonį, tada perkelkite į kiaurasamtį, kad nuvarvėtų skysčio perteklius.
- Vištieną supjaustykite mažais gabalėliais ir sumaišykite su grybų mišiniu. Kitame dubenyje sumaišykite smulkiai tarkuotą sūrį, smulkintą česnaką ir grietinę.
- Vištienos ir grybų įdarą paskirstykite tarp tartalečių ir ant viršaus tolygiai paskirstykite sūrio mišinį.
- Kepkite iki 180°C įkaitintoje orkaitėje, kol sūris taps auksinės spalvos.
Gero apetito!
93

Sveiki, aš esu Laura Kazlauskaitė. Mėgstu kurti receptus, kurie ne tik gardūs, bet ir įkvepiantys išbandyti naujus skonius bei patiekalų derinius. Virtuvė man yra kūrybos vieta, kurioje galiu sujungti tradicijas su naujais atradimais. Savo receptus dalinuosi tinklalapyje Receptunamai.lt, siekdama, kad jie būtų aiškūs, praktiški ir padėtų kiekvienam atrasti džiaugsmą gaminant namuose.