Nuostabus gardžios minkštos mėsos receptas: vištienos filė su česnakiniu padažu

Kokių produktų reikės padažui paruošti:

  • vandens – 100 gr.
  • druskos – ⅓ šaukštelio.
  • miltų – ½ šaukštelio.
  • česnako – 2 skiltelių
  • sviesto – 40 g.

Ko reikės pagrindiniam patiekalui:

  • miltų – 2 valg.
  • paprikos – 1 šaukštelis.
  • maltų juodųjų pipirų – ¼ šaukštelio.
  • druskos – ⅓ šaukštelio.
  • lieso sviesto – 3 valg.
  • vištienos krūtinėlės – 650 gr.

Gaminimo instrukcijos žingsnis po žingsnio:

  1. Pirmiausia filė supjaustykite kubeliais, pasūdykite, papipirinkite, pabarstykite paprika ir viską išmaišykite. Į vištieną suberkite miltus ir vėl viską išmaišykite.
  2. Į keptuvę įpilkite lieso aliejaus ir kepkite vištieną, retkarčiais pamaišydami.
  3. Perkelkite vištienos filė iš keptuvės į dubenį, įdėkite gabalėlį sviesto ir leiskite jam ištirpti. Taip pradedame gaminti padažą.
  4. Į sviestą suberkite miltus, druską, išspauskite česnaką, įpilkite vandens ir viską išmaišykite.
  5. Kai padažas bus paruoštas, sudėkite į jį vištienos gabalėlius ir palikite porą minučių troškintis.
Siūlome paragauti:  Suvalgoma per 3 minutes. Naujos burokėlių salotos: kasdien ir per šventes

Rezultatas – turėsite sultingą vištienos filė su česnakiniu padažu. Patiekite patiekalą su bet kokiu garnyru.

273

Sveiki, aš esu Laura Kazlauskaitė. Mėgstu kurti receptus, kurie ne tik gardūs, bet ir įkvepiantys išbandyti naujus skonius bei patiekalų derinius. Virtuvė man yra kūrybos vieta, kurioje galiu sujungti tradicijas su naujais atradimais. Savo receptus dalinuosi tinklalapyje Receptunamai.lt, siekdama, kad jie būtų aiškūs, praktiški ir padėtų kiekvienam atrasti džiaugsmą gaminant namuose.

Pasidalink receptu su draugais!

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *