Obuolių pyragas keptuvėje. Aromatinga Šarlotė be orkaitės

Keptuvėje kepama šarlotė – tai greitas ir paprastas būdas pasigaminti gardų desertą, kuriam nereikia orkaitės. Tai puikus pasirinkimas tiems, kurie nori pasimėgauti šarlote, bet neturi laiko ar galimybių naudotis orkaite

. Šarlotei keptuvėje paruošti reikės: obuolių, kiaušinių, cukraus, miltų, sviesto ir šiek tiek laiko. Obuolius galima pakeisti kitais vaisiais ar uogomis pagal savo skonį. Šarlotė gaunasi minkšta, oriai pagaminta ir kvapni. Ji puikiai tinka pusryčiams ar užkandžiui bet kuriuo paros metu

. Papasakosime, kaip pasigaminti šarlotę be orkaitės.

Ingredientai: 1:

  • Obuoliai – 400 g;
  • Kiaušiniai – 3 vnt;
  • Cukrus – 90 g;
  • Druska – žiupsnelis;
  • Vanilinio cukraus – 10 g;
  • Miltai – 100 g;
  • Kepimo milteliai – ½ šaukštelio;
  • Sviestas.
Siūlome paragauti:  Nepaprastas Kutuzovo tortas. Jokios orkaitės, jokio smeigtuko, jokių blynų

Šarlotės paruošimas:

Nulupkite obuolius nuo sėklalizdžių ir supjaustykite nedidelėmis skiltelėmis. Kiaušinius pasūdykite, pabarstykite klasikiniu ir vaniliniu cukrumi, plakite mikseriu iki sodrių putų apie 8-10 min.

Tada į kiaušinių masę 3 kartus persijokite miltus ir kepimo miltelius.

Keptuvę ištepkite sviestu ir ant dugno uždėkite pergamento. Sudėkite tešlą su obuoliais, išmaišykite ir sudėkite į keptuvę.

Яблочный пирог на сковороде. Ароматная Шарлотка без духовки

Kepkite pyragą keptuvėje po dangčiu 13 minučių ant mažiausios kaitros, tada šiek tiek padidinkite kaitrą ir kepkite dar 10 minučių. Šarlotę apverskite aukštyn kojomis ir 10 minučių kepkite po dangčiu ant mažos ugnies.

Яблочный пирог на сковороде. Ароматная Шарлотка без духовки

Rezultatas – nuostabaus skonio obuolių šarlotė. Pagal šį receptą šarlotę galite kepti ir be orkaitės.

739
Siūlome paragauti:  Tirpstančio kremo pyragas! Greitai ir skaniai

Ar šis receptas Jums patiko?

Spustelėkite žvaigždutę, kad įvertintumėte!

Vidutinis įvertinimas 3 / 5. Balsų skaičius: 4

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Sveiki, aš esu Laura Kazlauskaitė. Mėgstu kurti receptus, kurie ne tik gardūs, bet ir įkvepiantys išbandyti naujus skonius bei patiekalų derinius. Virtuvė man yra kūrybos vieta, kurioje galiu sujungti tradicijas su naujais atradimais. Savo receptus dalinuosi tinklalapyje Receptunamai.lt, siekdama, kad jie būtų aiškūs, praktiški ir padėtų kiekvienam atrasti džiaugsmą gaminant namuose.

Pasidalink receptu su draugais!

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *