Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Paimkite 400 g varškės, 200 g grietinės ir kondensuoto pieno subtiliausiam varškės desertui „Senoji Ryga“. Konsolidacija!

Ingredientai:

  • varškės sūris – 400 gr.
  • kondensuotas pienas – ½ skardinės
  • grietinė arba natūralus jogurtas – 200 gr.
  • konservuoti ananasai – 1 skardinė
  • ananasų sultys iš skardinės – 500 ml.
  • želatina – 25 g.
  • razinos – 70 gr.
  • vanilinas

Paruošimas:

Supilkite želatiną su ananasų sultimis ir leiskite išbrinkti. Tada kaitinkite, kol ištirps.

Razinas 10 minučių pamirkykite verdančiame vandenyje.

Varškę išplakite su vanile, kondensuotu pienu ir grietine (jogurtu) iki vientisos masės.

Į varškės masę supilkite želatinos mišinį ir išmaišykite.

Suberkite kubeliais pjaustytus ananasus ir razinas (nuleidus vandenį).

Supilkite gautą masę į formą ir padėkite į šaldytuvą, kad sustingtų.

Sušalusį desertą atsargiai nuskabykite peiliu ir išimkite iš formos. Papuoškite pagal skonį.

Siūlome paragauti:  Skanus ir traškus krekeris prie arbatos per 15 minučių!

Gero apetito!

Ar šis receptas Jums patiko?

Spustelėkite žvaigždutę, kad įvertintumėte!

Vidutinis įvertinimas 4.3 / 5. Balsų skaičius: 4

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Pasidalink receptu su draugais!
Parašykite komentarą!