Ingredientai:
- varškės sūris – 400 gr.
- kondensuotas pienas – ½ skardinės
- grietinė arba natūralus jogurtas – 200 gr.
- konservuoti ananasai – 1 skardinė
- ananasų sultys iš skardinės – 500 ml.
- želatina – 25 g.
- razinos – 70 gr.
- vanilinas
Paruošimas:
Supilkite želatiną su ananasų sultimis ir leiskite išbrinkti. Tada kaitinkite, kol ištirps.
Razinas 10 minučių pamirkykite verdančiame vandenyje.
Varškę išplakite su vanile, kondensuotu pienu ir grietine (jogurtu) iki vientisos masės.
Į varškės masę supilkite želatinos mišinį ir išmaišykite.
Suberkite kubeliais pjaustytus ananasus ir razinas (nuleidus vandenį).
Supilkite gautą masę į formą ir padėkite į šaldytuvą, kad sustingtų.
Sušalusį desertą atsargiai nuskabykite peiliu ir išimkite iš formos. Papuoškite pagal skonį.
Gero apetito!