Paruošiau jį ir įsimylėjau. Salotos “Josephine” – originalus šventinis receptas!

Salotos yra būtinas šventinio stalo patiekalas. Tai aperityvas svečiams tarp pirmojo ir antrojo patiekalų, taip pat puikus užkandis. Kuo daugiau skirtingų salotų ant stalo, tuo geriau. Taip kiekvienas svečias ras ką skanaus suvalgyti.

Paprastai šeimininkės šventėms ruošia klasikines salotas. Pavyzdžiui, “Olivjė”, “Cezarį”, “Silkę po kailiu”. Tačiau šios salotos gali nuobodinti ir jus, ir jūsų svečius. Todėl šalia klasikinių patiekalų geriau patiekti ką nors naujo ir originalaus.

Tokios yra salotos “Josephine”. Tai harmoningos sluoksniuotos salotos iš vištienos, šviežių agurkų, grybų ir kiaušinių mišinio. Majonezo ir česnako padažas padaro salotas sultingesnes ir sotesnes

. Tokį patiekalą tikrai palankiai priims jūsų svečiai ir šeima.

Siūlome paragauti:  Pieno užpylimas ant uogų ar vaisių. Desertas, kuris bus hitas bet kuriame vakarėlyje.

Papasakosime, kaip paruošti salotas “Josephine”

.

Ingredientai: 1:

  • Vištiena – 400 g;
  • grybai – 400 g;
  • Kiaušiniai – 4 vnt;
  • Kreminis sūris – 2 valg;
  • Padažas – 1 valgomasis šaukštas;
  • Kietasis sūris – 100 g;
  • Agurkai – 2 vnt;
  • Žaliųjų svogūnų – ryšulėlis;
  • Majonezas;
  • česnakas – 2 skiltelės;
  • Citrinos sultys;
  • Druska.

Salotų “Josephine” paruošimas:

Į majonezą įtrinkite česnako skilteles, įpilkite lašelį citrinos sulčių ir išmaišykite. Kiaušinius sutarkuokite stambia tarka, sumaišykite su lydytu sūriu ir šaukštu majonezo padažo

. Supjaustykite nedideliais gabalėliais virtą vištieną, išdėliokite pirmąjį sluoksnį, aptepkite padažu. Agurką sutarkuokite stambia tarka arba korėjietiška tarka, dėkite ant mėsos sluoksnio.

Ant agurkų sluoksnio dėkite kiaušinių ir sūrio sluoksnį. Pievagrybius smulkiai supjaustykite ir pakepinkite ant lašelio augalinio aliejaus, kol išgaruos skystis.

Siūlome paragauti:  "Kremliaus kotletai. Skanūs ir sultingi: kepu juos bet kokia proga

Grybų sluoksnį dėkite ant kiaušinių ir sūrio sluoksnio

.

Grybų sluoksnį aptepkite majonezo padažu, papuoškite smulkintais žaliaisiais svogūnais

. Prieš patiekdami salotų viršų apibarstykite tarkuotu kietuoju sūriu.

Приготовила и влюбилась. Салат "Жозефина" - оригинальный праздничный рецепт!

Gausite gardžias originalias originalias salotas “Josephine”.

525

Sveiki, aš esu Laura Kazlauskaitė. Mėgstu kurti receptus, kurie ne tik gardūs, bet ir įkvepiantys išbandyti naujus skonius bei patiekalų derinius. Virtuvė man yra kūrybos vieta, kurioje galiu sujungti tradicijas su naujais atradimais. Savo receptus dalinuosi tinklalapyje Receptunamai.lt, siekdama, kad jie būtų aiškūs, praktiški ir padėtų kiekvienam atrasti džiaugsmą gaminant namuose.

Pasidalink receptu su draugais!

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *