Ingredientai:
150 g maltų avižinių dribsnių
2 dideli obuoliai
1 vidutinė morka
60 g medaus
Pusės citrinos sultys
Žiupsnelis druskos
Ant peilio galo – cinamonas, maltas imbieras, gvazdikėliai
Alyvuogių aliejus
Kremui:
150 g neriebios tarkuotos varškės
4 arb. natūralus jogurtas
Stevija
Paruošimas:
1. Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių.
2. Sumaišykite druską, avižinius dribsnius, prieskonius, medų, lašelį alyvuogių aliejaus.
3. Sutarkuokite obuolius ir morkas . Sultys turi būti išspaustos.
4. Keptuvę ištepkite sviestu ir pabarstykite maltais avižiniais dribsniais.
5. Kepkite 30-40 min. Iškepus pyragą reikia atvėsti.
6.Visus kremui skirtus ingredientus išplakti į vienalytę orinę masę. Norėdami sukurti debesį.
7. Tortą perpjaukite į kelias dalis ir aptepkite gautu kremu.
8. Ant viršaus uždėkite vaisiais ar ką tik mėgstate, palikite šaldytuve per naktį mirkti.