Ingredientai:
- Varškės sūris – 500 g
- Grietinė – 2 šaukštai. l.
- Kiaušiniai – 2 vnt.
- Druska – 1 šaukštelis.
- Soda – 1 šaukštelis. l.
- Pievagrybiai – 300 g
- Krapai – pagal skonį
Paruošimas:
- Grybus nulupkite ir smulkiai supjaustykite. Apkepkite juos nedideliame kiekyje augalinio aliejaus ir leiskite atvėsti.
- Smulkiai supjaustykite krapus.
- Dubenyje sumaišykite varškę, kiaušinius, grietinę, druską ir soda. Mišinį plakite trintuvu arba mikseriu iki vientisos masės.
- Įdėkite mišinį į vandens vonią ir nuolat maišydami virkite apie 10 minučių.
- Dar kartą sumaišykite mišinį, kad gautumėte kreminę tekstūrą be gabalėlių.
- Suberkite pakepintus grybus ir krapus, gerai išmaišykite.
Gero apetito!