Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Suflė „Paukščių pienas“ – Desertas vietoj ledų

Ingredientai :

  • Ryazhenka – 300 gr.
  • cukrus – 2 šaukšteliai.
  • kakava – 2 šaukšteliai.
  • želatina – 10 g;
  • šaltas vanduo.

Ingredientai:

Želatiną pamirkykite šaltame virintame vandenyje, tada pašildykite mikrobangų krosnelėje.

Raugintą keptą pieną sumaišykite su cukrumi ir kakava.

Sujungiame abi mases.

Plakite mišinį keletą minučių, kad susidarytų kuo daugiau burbuliukų.

Supilkite gatavą desertą į formeles, uždenkite plėvele ir padėkite į šaldytuvą, kad sustingtų.

Gero apetito!

Ar šis receptas Jums patiko?

Spustelėkite žvaigždutę, kad įvertintumėte!

Vidutinis įvertinimas 0 / 5. Balsų skaičius: 0

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Pasidalink receptu su draugais!
Siūlome paragauti:  Tiršta ir skani abrikosų ir apelsinų uogienė
Parašykite komentarą!