Ingredientai:
testui:
- 150 gr. sviesto
- 100 gr. Sachara
- 1 kiaušinis
- 200 gr. kankintis
įdarui:
- 300 gr. moliūgai
- 150 gr. Sachara
- 1 kiaušinis
- 1 pakelis vanilinio cukraus
- 2 valg. kankintis
Paruošimas:
Kiaušinį, tešlos cukrų, minkštą sviestą ir miltus sutrinkite rankomis. Tai turėtų būti trapios tešlos. Tešlą paskirstykite į kepimo skardą, suformuodami šonus.
Įdarui nuluptą moliūgą išvirkite, kol suminkštės, tada sutrinkite trintuvu.
Į moliūgą suberiame cukrų, vanilinį cukrų, kiaušinį ir miltus. Sumaišykite. Įdaras turi būti skystas.
Įdarą supilkite ant keptuvėje paruoštos plutos.
Kepti 200 C 25-35 min.
Mėgaukitės arbata!

Sveiki, aš esu Laura Kazlauskaitė. Mėgstu kurti receptus, kurie ne tik gardūs, bet ir įkvepiantys išbandyti naujus skonius bei patiekalų derinius. Virtuvė man yra kūrybos vieta, kurioje galiu sujungti tradicijas su naujais atradimais. Savo receptus dalinuosi tinklalapyje Receptunamai.lt, siekdama, kad jie būtų aiškūs, praktiški ir padėtų kiekvienam atrasti džiaugsmą gaminant namuose.