Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Sultingas moliūgų pyragas: trapios tešlos plutelė ir subtilus moliūgų sluoksnis

Ingredientai:

testui:

  • 150 gr. sviesto
  • 100 gr. Sachara
  • 1 kiaušinis
  • 200 gr. kankintis

įdarui:

  • 300 gr. moliūgai
  • 150 gr. Sachara
  • 1 kiaušinis
  • 1 pakelis vanilinio cukraus
  • 2 valg. kankintis

Paruošimas:

Kiaušinį, tešlos cukrų, minkštą sviestą ir miltus sutrinkite rankomis. Tai turėtų būti trapios tešlos. Tešlą paskirstykite į kepimo skardą, suformuodami šonus.

Įdarui nuluptą moliūgą išvirkite, kol suminkštės, tada sutrinkite trintuvu.

Į moliūgą suberiame cukrų, vanilinį cukrų, kiaušinį ir miltus. Sumaišykite. Įdaras turi būti skystas.

Įdarą supilkite ant keptuvėje paruoštos plutos.

Kepti 200 C 25-35 min.

Mėgaukitės arbata!

Ar šis receptas Jums patiko?

Spustelėkite žvaigždutę, kad įvertintumėte!

Siūlome paragauti:  Geriausias metų hitas namų šeimininkėms: švelniausios ir burnoje tirpstantys varškės bandelės!

Vidutinis įvertinimas 0 / 5. Balsų skaičius: 0

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Pasidalink receptu su draugais!
Parašykite komentarą!