Sumaišykite vištieną su bulvėmis: sudėkite į stiklainį ir pašaukite į orkaitę

Norėdami paruošti skanią vakarienę, jums nereikia gaišti laiko ir pastangų. Pagal naują receptą vištieną ir daržoves sumaišome tiesiai stiklainyje ir kepame orkaitėje – galite sakyti, kad garnyras ir pagrindinis patiekalas išverda patys.

Maisto gaminimui imsime paprasčiausius produktus. 4 vištienos šlauneles, keturias dideles bulves, morkas, tris pomidorus ir paprikas. Be to, sudėkite pipirų grūdelius, porą česnako skiltelių, lauro lapą, krapus ir petražoles. Vištienos šlauneles (be odos ir kaulų) sudėkite į gilų dubenį, suberkite žoleles, maltus juoduosius pipirus ir druską.

Viską gerai išmaišykite ir atidėkite į šalį. Bulves, morkas, svogūnus ir paprikas supjaustykite vidutinio dydžio gabalėliais. Pomidorus atsargiai nulupkite ir taip pat supjaustykite.

Siūlome paragauti:  Taip juos gamindavo mano mama. Nepaprastai aromatingi pyragai: skanus įdaras

Pereikime prie paties proceso. Į stiklainio dugną sudėkite vištieną, sudėkite česnaką, lauro lapą ir pripildykite stiklainį daržovėmis – pirmiausia sudėkite svogūną. Uždenkite stiklainį folija ir dėkite į šaltą orkaitę ant kepimo skardos.

Padėkite po apačia indą su vandeniu. Įjunkite orkaitę iki 180 laipsnių ir pamirškite apie tai valandai. Dėl to vienu metu turime paruoštą ir garnyrą, ir pagrindinį patiekalą, užteks visai šeimai.

4

Ar šis receptas Jums patiko?

Spustelėkite žvaigždutę, kad įvertintumėte!

Vidutinis įvertinimas 0 / 5. Balsų skaičius: 0

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Sveiki, aš esu Laura Kazlauskaitė. Mėgstu kurti receptus, kurie ne tik gardūs, bet ir įkvepiantys išbandyti naujus skonius bei patiekalų derinius. Virtuvė man yra kūrybos vieta, kurioje galiu sujungti tradicijas su naujais atradimais. Savo receptus dalinuosi tinklalapyje Receptunamai.lt, siekdama, kad jie būtų aiškūs, praktiški ir padėtų kiekvienam atrasti džiaugsmą gaminant namuose.

Siūlome paragauti:  Šį receptą gaminu jau 15 metų. Tai toks skanus pyragas, kad jį galima gaminti kiekvieną savaitę.
Pasidalink receptu su draugais!