Švelnūs blyneliai ant kreminės tešlos. Blyneliai su varške – naujas maisto gaminimo receptas

Blyneliai su varške yra vienas iš tų patiekalų, kuriuose dera paprastas paruošimas ir turtingas skonis. Tai ploni blyneliai iš tešlos, kuriuos galima pripildyti įvairiais įdarais, įskaitant varškę. Dėl savo universalumo nalistniki gali būti patiekiami pusryčiams, pietums ar vakarienei arba naudojami kaip užkandis ant šventinio stalo.

Varškės įdaras gali būti derinamas su įvairių rūšių sūriu, pavyzdžiui, feta, rikota ar lydytu sūriu. Tokia įvairovė leidžia sukurti turtingos tekstūros ir skonio produktus, kurie patenkins net išrankiausius gastronominius pageidavimus. Blynelius galima kepti orkaitėje su pridėtais padažais, pavyzdžiui, grietinės ar pomidorų padažu, arba patiekti su įvairiais pagardais ir garnyrais.

Blynų ingredientai:

  • Pienas – 750 g;
  • verdančio vandens – 300 g;
  • kiaušiniai – 5 vnt;
  • cukraus – 60 g;
  • druskos – 3 g;
  • sviestas – 60 g;
  • miltai – 375 g.

Įdarui skirti ingredientai:

  • 18% varškės – 1,2 kg;
  • cukrus – 250 g;
  • tryniai – 3 vnt;
  • vanilinio cukraus – 20 g;
  • 33 % grietinėlės arba grietinės.
Siūlome paragauti:  Aštrios salotos su krabų lazdelėmis. Skanus receptas be rūpesčių

Pyragų su varške paruošimas:

Išplakite kiaušinius su druska ir cukrumi, palaipsniui supilkite pieną. Į mišinį persijokite miltus, išsukite, sumaišykite su likusia mase.

Toliau nedidelėmis porcijomis į mišinį pilkite pieną

.

Į mišinį

supilkite

ištirpintą sviestą, toliau plakite

. Į mišinį supilkite karštą verdantį vandenį ir tuo pačiu metu maišytuvu užmaišykite tešlą. Skystą tešlą uždenkite maistine plėvele ir palikite šiltai 30-40 minučių.

Ant lengvai augaliniu aliejumi pateptos keptuvės kepkite plonus blynelius. Įdarui varškę sumaišykite su tryniais, klasikiniu ir vaniliniu cukrumi, grietinėle ir išplakite iki vientisos masės panardinamuoju mikseriu.

Blynų krūvą padalykite į dvi dalis, kiekvieną blynų pusę aptepkite įdaru. Priešingus galus sudėkite vieną ant kito, gautą stačiakampį susukite į ritinėlį.

Ritinėlius sudėkite į sviestu pateptą formą. Galite suktinukus sudėti vieną ant kito ir formą uždengti folija

Siūlome paragauti:  Traškios kopūstų salotos: galima valgyti jau 3 dieną. Netamsėja ir nesitraukia

. 45-50 min. kepkite suktinukus 160-170 laipsnių temperatūroje.

Нежные блинчики на заварном тесте. Налистники с творогом - новый рецепт приготовления

Gausite gardžius aromatizuotus nalistnikus su varške. Jei neturite laiko kepti, nalistnikus taip pat galite kepti keptuvėje po kelias minutes iš abiejų pusių.

99

Ar šis receptas Jums patiko?

Spustelėkite žvaigždutę, kad įvertintumėte!

Vidutinis įvertinimas 0 / 5. Balsų skaičius: 0

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Sveiki, aš esu Laura Kazlauskaitė. Mėgstu kurti receptus, kurie ne tik gardūs, bet ir įkvepiantys išbandyti naujus skonius bei patiekalų derinius. Virtuvė man yra kūrybos vieta, kurioje galiu sujungti tradicijas su naujais atradimais. Savo receptus dalinuosi tinklalapyje Receptunamai.lt, siekdama, kad jie būtų aiškūs, praktiški ir padėtų kiekvienam atrasti džiaugsmą gaminant namuose.

Pasidalink receptu su draugais!

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *