Šventinės salotos “Snežana”. Nebrangūs produktai ir neįprastas derinys: receptas be bulvių

Salotos “Snezhana” – vienas universaliausių patiekalų, kuriame puikiai dera saldumo, rūgštumo ir švelnumo skonio natos. Jos ne tik džiugina akį savo ryškia išvaizda, bet ir nepakartojamu skoniu, kuris gali patenkinti net išrankiausių gurmanų skonį.

Šios salotos dažnai ruošiamos šventėms, šeimos pietums ar kasdieniam valgymui, nes tinka ir lengvam užkandžiui, ir sočiam pagrindiniam patiekalui.

Vištiena, kuri yra baltymų šaltinis, padaro salotas maistingas ir sočias

.

Obuoliai savo ruožtu suteikia gaivumo ir lengvumo, taip pat šiek tiek rūgštumo, todėl sukuriamas harmoningas derinys.

Paruoškime salotas “Snezhana” šventei ar užkandžiui

.

Sudedamosios dalys: 1:

  • Sudedamosios dalys: obuolys – 1 vnt;
  • morkos – 1 vnt;
  • sūris – 100 g;
  • vištienos filė – 1 vnt;
  • česnako – 1 skiltelė;
  • kiaušinis – 5 vnt;
  • kepti sezamai;
  • majonezas.
Siūlome paragauti:  Skonis nenusileidžia restorano užkandžiams. Šventinės salotos "Madona"

Salotų paruošimas:

Vištienos filė supjaustykite nedideliais gabalėliais, apkepkite keptuvėje augaliniame aliejuje, kol apskrus.

Vištieną būtinai paskaninkite druska ir juodaisiais pipirais.

Kol vištiena atvės, sutarkuokite morkas stambia tarka ir per spaudyklę perbraukite česnako skiltelę. Morkas ir česnaką užpilkite majonezu, išmaišykite

. Kiaušinius padalykite į trynius ir baltymus, trynius sutarkuokite smulkia tarka, o baltymus – stambia tarka. Taip pat sutarkuokite obuolį stambia tarka, o sūrį – smulkia tarka

. Į salotinę dėkite sluoksnį vištienos, aptepkite ją majonezu. Ant mėsos sluoksnio dėkite sūrio, tada morkų, sulyginkite

. Ant morkų sluoksnio supilkite trynius, ištepkite majonezu

.

Ant trynių sluoksnio uždėkite obuolį, sluoksnį ištepkite majonezu

. Obuolių sluoksnį uždenkite baltymų sluoksniu, ant jo uždėkite majonezo tinklelį. Salotų viršų apibarstykite pakepintomis sezamo sėklomis ir įdėkite į šaldytuvą 3 valandoms.

Siūlome paragauti:  Skaniausių naminių ledų receptas. Vaikystės skonis

Праздничный салат “Снежана”. Доступные продукты и необычное сочетание: рецепт без картофеля

Rezultatas – turime gardžias neįprastas salotas. Obuolys puikiai dera su kitais patiekalo ingredientais.

62

Ar šis receptas Jums patiko?

Spustelėkite žvaigždutę, kad įvertintumėte!

Vidutinis įvertinimas 0 / 5. Balsų skaičius: 0

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Sveiki, aš esu Laura Kazlauskaitė. Mėgstu kurti receptus, kurie ne tik gardūs, bet ir įkvepiantys išbandyti naujus skonius bei patiekalų derinius. Virtuvė man yra kūrybos vieta, kurioje galiu sujungti tradicijas su naujais atradimais. Savo receptus dalinuosi tinklalapyje Receptunamai.lt, siekdama, kad jie būtų aiškūs, praktiški ir padėtų kiekvienam atrasti džiaugsmą gaminant namuose.

Pasidalink receptu su draugais!

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *