Iš vienos pupelių skardinės gaminame salotas. Galite suvalgyti tik tiek ir būti sotūs

Tradiciškai šiaurietiškos salotos gaminamos paprastai, bet labai maistingos, todėl jos būna labai skanios. Vienas dažniausių tokių salotų receptų gaminamas iš skardinės pačių paprasčiausių pupelių: atidaroma, įdedama vištienos, prieskonių ir viskas beveik ant stalo.

Ingredientai: 1:

Tuoj pat pasigaminkite paprastą salotų padažą: giliame dubenyje sumaišykite 150 mililitrų alyvuogių aliejaus, šaukštą obuolių acto, po pusę arbatinio šaukštelio garstyčių ir cukraus, trečdalį arbatinio šaukštelio druskos, truputį maltų juodųjų pipirų ir per spaudyklę pertrintą česnako skiltelę.

Dabar giliame dubenyje mažais kubeliais supjaustykite kietai virtus kiaušinius. Į tą pačią vietą sudėkite visas pupeles, supjaustytą vištienos krūtinėlę, pipirus ir žalumynus. Užpilkite salotas ką tik paruoštu padažu. Išmaišykite, palikite 5 minutėms įsigerti ir salotas galite patiekti į stalą.

Siūlome paragauti:  Maltos mėsos suktinukai su švelniu glajumi. Mėsa mėsoje: puikiai tinka šventiniam stalui

Šiaurinių pupelių salotos gaunasi labai sočios. Jas galima patiekti vietoj sočios vakarienės

.
294

Ar šis receptas Jums patiko?

Spustelėkite žvaigždutę, kad įvertintumėte!

Vidutinis įvertinimas 1 / 5. Balsų skaičius: 1

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Sveiki, aš esu Laura Kazlauskaitė. Mėgstu kurti receptus, kurie ne tik gardūs, bet ir įkvepiantys išbandyti naujus skonius bei patiekalų derinius. Virtuvė man yra kūrybos vieta, kurioje galiu sujungti tradicijas su naujais atradimais. Savo receptus dalinuosi tinklalapyje Receptunamai.lt, siekdama, kad jie būtų aiškūs, praktiški ir padėtų kiekvienam atrasti džiaugsmą gaminant namuose.

Siūlome paragauti:  Tiršta obuolių uogienė per 25 minutes. Receptas be tirštiklių: gardūs gintariniai keksiukai
Pasidalink receptu su draugais!

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *