Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Minkšto ir sultingo kebabo kepimas keptuvėje: tai padės, kai negalite išeiti į gamtą

Ingredientai:

kiauliena arba ėriena – 1 kg
svogūnas – 220 gr
vanduo – 2 šaukštai.
actas 9% – 1 valgomasis šaukštas.
druska – 1 šaukštelis.
užpiltas pipirų mišinys – 1 šaukštelis.
čiobreliai – 1 šaukštelis.
rozmarinas – 1 šaukštelis.
mairūnas – 1 šaukštelis.
saldi paprika – 1 šaukštelis.
Soda – 1 šaukštelis.
augalinis aliejus

Paruošimas:

Svogūną supjaustykite dideliais gabalėliais ir sutrinkite su vandeniu trintuvu, kol sutirštės.

Išspauskite gautas sultis ir supilkite į dubenį, įpilkite druskos, acto, mišinio
pipirų, čiobrelių, mairūnų, rozmarinų, paprikos ir viską išmaišyti.

Mėsą supjaustykite dideliais gabalėliais ir supilkite į marinatą, gerai išmaišykite rankomis.

Įpilkite soda ir vėl išmaišykite.

Uždenkite plėvele ir palikite pusvalandį pastovėti.

Įkaitinkite keptuvę su aliejumi ir tolygiai įdėkite į ją mėsą.

Siūlome paragauti:  Mėsa skanesnė už šašlykus: kiekvieną dieną kepame šviežią, keičiame tik garnyrą

Kepkite mėsą iš abiejų pusių 5–7 ant vidutinės ugnies.

Perkelkite kebabą į lėkštę ir patiekite.

Gero apetito!

Ar šis receptas Jums patiko?

Spustelėkite žvaigždutę, kad įvertintumėte!

Vidutinis įvertinimas 5 / 5. Balsų skaičius: 1

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Pasidalink receptu su draugais!
Parašykite komentarą!