Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Kepenys kaip kaukazietiškas kebabas: 20 sekundžių ir viskas!

Gaminimą pradedame ruošdami garnyro pagalvę. Raudonąjį svogūną supjaustykite pusžiedžiais ir nuplaukite vandeniu, kad neliktų kartumo. Įpilkite kapotų žolelių: petražolių, krapų, kalendros ir baziliko.

Jei norite, įberkite šiek tiek pipirų, kad būtų aštrumo, tiesiog pabarstykite jais ant viršaus.

Kepenėles supjaustykite plonomis juostelėmis, česnaką – griežinėliais.

Keptuvėje įkaitinkite aliejų, suberkite svogūną ir česnaką ir pakepinkite porą minučių. Tada sudėkite kepenėles ir kepkite po 10-15 sekundžių iš kiekvienos pusės.

Paruoštas kepenėles padėkite ant jau surinktos svogūnų ir žolelių lovos.

Pasidalink receptu su draugais!
Parašykite komentarą!