Ingredientai:
- Pupelės – 100 g
- Morkos – 1 vnt.
- Obuolys – 2 vnt.
- Kiaušiniai – 3 vnt.
- Raudonasis svogūnas – 0,5 vnt.
- Majonezas – 3-4 šaukštai.
- Druska, pipirai – pagal skonį
- Petražolės arba krapai – patiekimui
Paruošimas:
Morkas sutarkuokite ant vidutinės trintuvės.
Supjaustykite raudonąjį svogūną.
Virtus kiaušinius supjaustykite kubeliais.
Nuluptus obuolius supjaustykite kubeliais ir apšlakstykite citrinos sultimis, kad nepatamsėtų.
Į salotas suberkite pupeles ir obuolius.
Druska ir pipirai, pagardinkite majonezu. Sumaišykite.
Patiekite apibarstę kapotomis žolelėmis.
Gero apetito!