Receptai pagal kategoriją:

Kiti straipsniai
Blogi virtuvės įpročiai namuose: mėsos atitirpinimas kriauklėje ir maisto ragavimas

Naminis maistas yra daug sveikesnis nei beveik bet koks kavinėje ar restorane pirktas maistas. Tačiau...

Pusryčiai, kuriuos mitybos specialistai vadina sveikiausiais

Geriausia nepradėti dienos nuo maisto produktų, kuriuose yra perdirbtų angliavandenių. Paruošti dribsniai, kuriuos mums taip...

Klaidos, dėl kurių jūsų kepimas nepavyksta, ir ką su tuo turi bendro konvekcijos režimas

Atrodytų, viską darėte pagal receptą: ėmėte kokybiškus produktus, paruošėte tešlą, nustatėte tinkamą temperatūrą orkaitėje ir...

Klaidos, dėl kurių agurkų stiklainyje po jų sūdymo susidaro baltas sūrymas

Kartais namų šeimininkės susiduria su tuo, kad sūdant agurkus, jų sūrymas po kurio laiko pabalsta....

Kaip išsirinkti alyvuogių aliejų – taisyklės, kurias reikia žinoti

Kiekvieną kartą eidamas į parduotuvę pirkti alyvuogių aliejaus, šiek tiek pasimetu, žiūriu į visus šiuos...

Pusmarškonė košė: sotus senovinis patiekalas iš paprastų grūdų

Pusmarškonė košė – tai vienas iš seniausių lietuviškų patiekalų, kuris buvo valgomas tiek kasdien, tiek...

Aš mačiau, kaip mano uošvis pylė druską į laužą ant karštų anglių, ir kai tai sužinojau, taip pat pradėjau tai daryti.

Praėjusią savaitę visa šeima nuvykome aplankyti mano mylimos žmonos tėvų. Nusprendėme atšvęsti vestuvių metines ir,...

Kaip važiuodavome į kolūkius bulvių. Mūsų jaunystė SSRS

Jei jūsų jaunystė prabėgo praėjusio amžiaus septintajame ir aštuntajame dešimtmetyje, tuomet jūs, kaip ir mes,...

Trys kultinės SSRS laikų salotos. Be jų neapsieidavo nė vienas to meto valgis

Visi, kurie su ypatinga meile ir nostalgija prisimena sovietinius laikus, prisimena gardžius to laikotarpio patiekalus...

Kaip valyti stiklines iki blizgesio: be dryžių ir baltų dėmių

tiklines vazas, ypač tas, kurių vidinė pusė yra raštuota, labai sunku išvalyti panaudojus šviežias gėles....